0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kolay ama sıkıcı bir oyun, bir defa tüm bölümleri bırakıp kapattım, daha da oynamadım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKolay ama sıkıcı bir oyun, bir defa tüm bölümleri bırakıp kapattım, daha da oynamadım.katılıyorum ... kesinlikle çok sıkılıyor insan.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKolay ama sıkıcı bir oyun, bir defa tüm bölümleri bırakıp kapattım, daha da oynamadım.katılıyorum ... kesinlikle çok sıkılıyor insan.tam olarak nasıl oynanıyor yardımcı olurmusun acaba ??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKolay ama sıkıcı bir oyun, bir defa tüm bölümleri bırakıp kapattım, daha da oynamadım.çok teşekkür ederim katılıyorum ... kesinlikle çok sıkılıyor insan.tam olarak nasıl oynanıyor yardımcı olurmusun acaba ??üsttee akan mesleklisütleri mause ile tutup alttaki meslek önlüğü giymiş çocukların üzerine atıcan o kadar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKolay ama sıkıcı bir oyun, bir defa tüm bölümleri bırakıp kapattım, daha da oynamadım.çok teşekkür ederim katılıyorum ... kesinlikle çok sıkılıyor insan.tam olarak nasıl oynanıyor yardımcı olurmusun acaba ??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKolay ama sıkıcı bir oyun, bir defa tüm bölümleri bırakıp kapattım, daha da oynamadım.çok teşekkür ederim katılıyorum ... kesinlikle çok sıkılıyor insan.