Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineski değil katılın bende kazandım ama hala gelmedi o ayrı..![]()
Hocam eğer kazandıysanız çek eve gönderilmiyor. Sizi cepten arıyorlar, ondan sonra çeki hangi mağazadan almak istediğinizi soruyorlar. Sende mağazayı belirtiyorsun ondan sonra gidip mağazadan çeki kullanarak alışverişini yapıyorsun..evet biliyorum söylediler ben mağazaya da gittim hatta ordan da telefon no'su aldılar gelince arıycaz dediler p.tesi gelicekti sözde hala yok ortada..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineski değil katılın bende kazandım ama hala gelmedi o ayrı..![]()
Hocam eğer kazandıysanız çek eve gönderilmiyor. Sizi cepten arıyorlar, ondan sonra çeki hangi mağazadan almak istediğinizi soruyorlar. Sende mağazayı belirtiyorsun ondan sonra gidip mağazadan çeki kullanarak alışverişini yapıyorsun..evet biliyorum söylediler ben mağazaya da gittim hatta ordan da telefon no'su aldılar gelince arıycaz dediler p.tesi gelicekti sözde hala yok ortada..
Sitelerindeki mail adresine şikayetini yaz hocam, ben başka bir durumdan dolayı mail attım aynı gün aradılar beni.. Mailde adını telefonunu falan yazmayı unutma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineski değil katılın bende kazandım ama hala gelmedi o ayrı..![]()
Sitelerindeki mail adresine şikayetini yaz hocam, ben başka bir durumdan dolayı mail attım aynı gün aradılar beni.. Mailde adını telefonunu falan yazmayı unutma
buradaki C&A mağazasını aradım az önce bugün merkezle görüşüp akşama kadar size dönücez dediler dönmezlerse yarın yazarım, teşekkürler..