Gönderen Konu: Gizli Gizli.com  (Okunma sayısı 14607 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Ynt: Gizli Gizli.com
« Yanıtla #40 : 30 Temmuz 2013, 14:15:54 »
formu doldurmazsak ne olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #41 : 30 Temmuz 2013, 14:16:16 »
formu doldurmazsak ne olur
birdaha katılım yapamazsın kampanyalara :)

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 30 Temmuz 2013, 14:20:32 »
hediye çeki geldikten sonra ne kadar sürede çeki kullanıp formu doldurmamız gerekiyor
1 ay süresi var

Senin ne kadar değerli gizli müşteri olduğuna raporlarına göre karar veriyorlar. 4 yıldız var isminin yanında. Yaptığın geri dönüşün süresi ve raporlarına yazdıklarının firma tarafından beğenilmesine göre yıldızların sarıya dönüyor. Benim 3 yıldızım sarı şu an. 2 kampanyaya katıldım. Bu 3. olacak.

Rating sistemi şöyle anlatılmış:

Peki bu yıldızların en yüksek seviyeye ulaşması için ne yapmanız gerekiyor?

GizliGizli sayfası üzerinden birçok kampanyaya başvurmanız ve bunlar için onaylanmanız.
Hediye çeki kazandığınız kampanyanın değerlendirme formunu en kısa sürede tamamlamanız. Mesela, 3 gün içerisinde geri dönüş yapan kullanıcılarımız en fazla puanı alıyor; 30 gün içerisinde dönüş yapmayan kullanıcılarımız ise bir daha GizliGizli kampanyalarından faydalanamıyor.
"Diğer Yorumlarınız" alanını etkili ve markalara yardımcı olacak yorumlarla doldurmanız.
Çoktan seçmeli soruları eksiksiz, tutarlı ve doğru olarak cevaplamanız. İşaretlenen cevapların kendi içlerinde ve diğer cevaplarla tutarlı olmaması kullanıcılarımızın puanını düşürüyor. Doğru ve dikkatli cevaplar ise üyelerimizin puanlarını yükseltiyor.
Yapacağınız yeni kampanya başvuruları bu sistem üzerinden sürekli olarak kazanacağınız puanlara göre onaylanıyor. Yani, daha fazla bedava alışveriş için tek yapmanız gereken, kısa ve kolayca doldurulan GizliGizli değerlendirme formlarınızı en kısa zamanda ve doğru olarak tamamlamak!
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı burgazm

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #43 : 30 Temmuz 2013, 14:25:32 »
hediye çeki ismimize özel mi geliyor.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #44 : 30 Temmuz 2013, 14:25:56 »
hediye çeki ismimize özel mi geliyor.
hayır isme özel gelmedi bundan öncekiler

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #45 : 30 Temmuz 2013, 14:55:27 »
cebe doğrulma kodu gelmiyor :(

15 dk sonra geldi :)
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2013, 15:16:44 Gönderen: sibelert »

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 06 Ağustos 2013, 21:27:50 »
Saat&Saat kampanyası bitmiş gözüküyor ama benim başvurum hâlâ yanıt bekliyor, reddetselerdi bari.
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 06 Ağustos 2013, 21:49:35 »
Saat&Saat kampanyası bitmiş gözüküyor ama benim başvurum hâlâ yanıt bekliyor, reddetselerdi bari.

Bitmedi, muhtemelen bayram sonrası devam edecek. Her kampanyanın süresi var, süre bitince biten kampanyalara alınıyor ama bir süre sonra yeniden kampanyalara taşınıyor.

Bu arada ben saat için mağazaya gittim, oğluma Adidas saat aldım, 109 tl idi, 9 tl ödeyip çıktım.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 06 Ağustos 2013, 23:11:08 »

Bitmedi, muhtemelen bayram sonrası devam edecek. Her kampanyanın süresi var, süre bitince biten kampanyalara alınıyor ama bir süre sonra yeniden kampanyalara taşınıyor.

Bu arada ben saat için mağazaya gittim, oğluma Adidas saat aldım, 109 tl idi, 9 tl ödeyip çıktım.

Hocam daha maillere cevap gelmedi :D Farklı bir kampanyadan mı kazandınız naptınız?

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 07 Ağustos 2013, 02:10:41 »

Hocam daha maillere cevap gelmedi :D Farklı bir kampanyadan mı kazandınız naptınız?

İlk partileri kabul ettiler, mailleri yolladılar. Çek de 2 gün içinde geldi. Şöyle söyleyeyim, 29 Temmuz'da kabul edildiniz maili, 31 Temmuz'da çek geldi. Pazar günü harcayıp, hemen raporumu yazdım. Bu benim 3. kampanyam oldu arkadaşlar. Sanırım 1-2 kampanyaya katılmış olanlar seçildi ilk. İnşallah siz de kabul edilirsiniz. Bu arada rapor yazan arkadaşlar, sizin düşünceleriniz kısmına ayrıntılı yazsınlar. İlk kampanyamda 1-2 cümle yazdım, yıldız sayım artmadı. 2. kampanyamda çok ayrıntılı, mağazaya girişimden çıkışıma kadar yazdım. Üç yıldızım birden arttı.