Gönderen Konu: Pantene Güzellik Seti (Denedimbiliyorum.com)  (Okunma sayısı 7266 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nagice

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Pantene Güzellik Seti (Denedimbiliyorum.com)
« Yanıtla #20 : 17 Ağustos 2009, 16:35:28 »
bana geldi.güzel bişey.2 si 1 arada şamp. ve saç kremi.işe yarıyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinı%20bakışım&ver=68  10 puan verirmisiniz arkadaşlar..

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 17 Ağustos 2009, 16:38:21 »
bana daha gelmedi
 :D

Çevrimdışı capsgirl

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 18 Ağustos 2009, 09:59:34 »
banada gelemdi ya off.
ankette bende dove diye işaretleme yapmıstım , ama henuz gelmedi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı CDE

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 18 Ağustos 2009, 10:05:08 »
seni unuttular medine... :)

Çevrimdışı nese

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #24 : 18 Ağustos 2009, 23:16:45 »
arkadaşlar bugün banada gel ama daha denemedim

Çevrimdışı nazenin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 19 Ağustos 2009, 08:32:56 »
Arkadaşlar şampuan ve saç kremi bana da gelmedi, ancak benim davet gönderdiğim arkadaşıma geldi, davet gönderenlere gelmiyor mu acaba?Gerçi davet de bir kaç kişiye gönderdim, bana burada hiç destek gelmedi..

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 19 Ağustos 2009, 08:47:05 »
  Merhaba, Öncelikle katılımınız ve ilginiz için çok teşekkür ederiz. DenedimBiliyorum hakkında bilgi verecek olursak; DenedimBiliyorum platformumuz sadece numune gönderimi ya da bedava üründağıtımı üzerine kurgulanmamıştır. DenedimBiliyorum’un üyesi olduğunuzda fikirlerinizi açıkça söylediğiniz ve yenilikleri keşfettiğiniz büyük bir ailenin parçası olursunuz. Deneyimlerinizi diğer üyelerimiz ve sevdiklerinizle paylaşarak, kendinizin ve sevdiklerinizin hayatına değer katarsınız. DenedimBiliyorum “değer katan” özel programlar ve araçlar üzerine kurgulanmıştır. Bu programlar ve araçlar; farklı içeriklerden, forumlardaki paylaşımlardan, e-postanızdaki ve/veya ev postanızdaki sürprizlerden oluşmaktadır. DenedimBiliyorum, bahsi geçen programlara üyelerini dahil ederken belirli kriterleri göz önünde bulundurur. Bu yüzden her üyemiz her programımıza katılamayabilir.Ancak amacımız, araçlarımızı mümkün olduğunca entegre şekilde kullanarak, mümkün olduğunca çok sayıda üyemize ulaşabilmektir. Sormak istediğiniz herhangi bir şey daha varsa lütfen çekinmeyin. Önerileriniz ve sorularınızla platformumuzu daha iyi yerlere getirebileceğiz. Birlikteliğimizin ve değerli katılımlarınızın devamı dileğiyle...   Saygılarımızla, DenedimBiliyorum.com Proje Ekibi.
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...