Merhaba, Öncelikle katılımınız ve ilginiz için çok teşekkür ederiz. DenedimBiliyorum hakkında bilgi verecek olursak; DenedimBiliyorum platformumuz sadece numune gönderimi ya da bedava üründağıtımı üzerine kurgulanmamıştır. DenedimBiliyorum’un üyesi olduğunuzda fikirlerinizi açıkça söylediğiniz ve yenilikleri keşfettiğiniz büyük bir ailenin parçası olursunuz. Deneyimlerinizi diğer üyelerimiz ve sevdiklerinizle paylaşarak, kendinizin ve sevdiklerinizin hayatına değer katarsınız. DenedimBiliyorum “değer katan” özel programlar ve araçlar üzerine kurgulanmıştır. Bu programlar ve araçlar; farklı içeriklerden, forumlardaki paylaşımlardan, e-postanızdaki ve/veya ev postanızdaki sürprizlerden oluşmaktadır. DenedimBiliyorum, bahsi geçen programlara üyelerini dahil ederken belirli kriterleri göz önünde bulundurur. Bu yüzden her üyemiz her programımıza katılamayabilir.Ancak amacımız, araçlarımızı mümkün olduğunca entegre şekilde kullanarak, mümkün olduğunca çok sayıda üyemize ulaşabilmektir. Sormak istediğiniz herhangi bir şey daha varsa lütfen çekinmeyin. Önerileriniz ve sorularınızla platformumuzu daha iyi yerlere getirebileceğiz. Birlikteliğimizin ve değerli katılımlarınızın devamı dileğiyle... Saygılarımızla, DenedimBiliyorum.com Proje Ekibi.