Gönderen Konu: Hangi İnternet sağlayıcısını kullanmalıyız ?  (Okunma sayısı 10106 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
Ynt: Hangi İnternet sağlayıcısını kullanmalıyız ?
« Yanıtla #20 : 19 Ağustos 2009, 13:24:02 »
Türk telekom' a rakip gelmediği sürece ttnet tekelciliği sürecektir. Smile adsl v.s v.s gibi firmalar ın hepsi ttnet ten hat çekerek hizmet veriyorlar smile adsl olan birinin bağlantısı koptuğunda tam anlamı ile çare bulamazlar ttnet ten kaynaklandığı için lafı çevirirler devamlı taki ttnet hattı düzeltene kadar.

Bu yüzden Türkiye' de tekelik kalktığı gün internet ucuzlar, internet hızlanır :) şanslı olanlar ucuza kablolu internet kullanır.

Süperonline ve Turkcell in iş birliği ile başlattıkları quiknet tam olarak her bölgeye yayıldığında eminim Türktelekom un saltanatı düşecektir. :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Pexu tart Prod.

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 19 Ağustos 2009, 18:58:22 »
Türk telekom' a rakip gelmediği sürece ttnet tekelciliği sürecektir. Smile adsl v.s v.s gibi firmalar ın hepsi ttnet ten hat çekerek hizmet veriyorlar smile adsl olan birinin bağlantısı koptuğunda tam anlamı ile çare bulamazlar ttnet ten kaynaklandığı için lafı çevirirler devamlı taki ttnet hattı düzeltene kadar.

Bu yüzden Türkiye' de tekelik kalktığı gün internet ucuzlar, internet hızlanır :) şanslı olanlar ucuza kablolu internet kullanır.

Süperonline ve Turkcell in iş birliği ile başlattıkları quiknet tam olarak her bölgeye yayıldığında eminim Türktelekom un saltanatı düşecektir. :)

+1

Kalite olarak daha iyisini aramyın.Hatta direk ttnet ten almak en iyisidir.çünkü altyapının sahibidir.olaya direk müdahale ederler(hiç rastlamadım).Bir süreliğine kötünün iyisi diyorum.

fakat şöyle birşey var.kampanlarada şuanda en iyisi smile gibi duruyor.7 ay sınırlı fiyatına sınırsız.1 yıl tahattüt.ama unutmayın kredi kartıyla yapılan anlaşmalarda geçerli bu kampanya.

Dediğim gibi kalite istiyorsanız yine ttnet ten alın.
Büyük sitelerde oturuyorsanız, daha doğrusu zengin mühitlerde oturuyorsanız fiberinterneti seçin.Superonline in kendi hizmeti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ten detaylı bilgi alınabilir.Benim oturduğum yere gelse saniyenin 1000de 1 i kadar beklemem geçerim  ;D

Çevrimdışı yagmer2005

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #22 : 20 Ağustos 2009, 00:18:58 »
arkadaşlar biz smile adsl kullanıyoruz 12 aylık paket aldık 7 ay sınırsız 26.90 kalan 5 ay 45 küsür ben çok memnumum ttnet 4 yıl sıkmıştı artık 2 gün için 1 aylık fatura almışlardı ama smile da bağlandığınız gün başlıyor faturanız eğer bağlatmayı düşünen varsa özelden ulaşabilir bana çünkü smile da bir kampanya var sizin referansınızla üye olan herkes için 1 ay ücretsiz kullanıyorsunuz interneti falan bence güzel tavsiye ederim

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #23 : 20 Ağustos 2009, 00:33:35 »
O zaman suan en cazip superonlıne var 1 yıllık 7 ay 26,00 kalan 5 ayda 45,00 gıbı bır fıyat.
sonuc bu mudur arkadaslar :D
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 20 Ağustos 2009, 01:02:37 »
O zaman suan en cazip superonlıne var 1 yıllık 7 ay 26,00 kalan 5 ayda 45,00 gıbı bır fıyat.
superonline değil smile  :)

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 20 Ağustos 2009, 01:22:10 »
7 ay diil 6 ay 26 tl.Eğer 24 aylık sözleşme imzalarsan 12 ay 26 tl.Bulunduğun yerde superonline varsa o daha hızlı ama.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #26 : 20 Ağustos 2009, 02:59:17 »
tt net kullanmayın ya kotayı aşmaktan ve sözleşmenin bitmesini beklemekten bunaldım

Çevrimdışı Linkinpark_sefa

• Usta Kampanyacı
  • www.janjanli.org
« Yanıtla #27 : 20 Ağustos 2009, 03:19:06 »
aynen bnde öyleydim ttnet te ama smile dede bi farkı yok :S

Değer vermek sadece matematikte işe yarar

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 20 Ağustos 2009, 12:20:25 »
yahu diyorum ya kalite veya hız olarak hiç birinin farkı yok(superonline fiber hariç.adamların kendi alt yapıları var)
smile olsun biri olsun superonlinenin normal adsl si olsun.hepsi ttnetin alt yapısını kullnıyor.fiyatlardada düşüklük yapamıyorlar.en fazla kampanya yapabilirler ki en uygun görüneni smile nin 7ay 26tl lik kampanyası.o yüzden alacaksanız direk ttnetten alın diyorum.bi sorun olursa direk altyapının sahibiyle görüşüyorsunuz

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #29 : 01 Eylül 2009, 20:31:40 »

Arkadaşlar bunu bi inceyelim . Yada kullanan Bılen varsa bı acıklama yapsın. Bakın valla gecerım bırakırım ttneti. BU ay 4Gb kotayı 12,5 Gb yapmısım (8mps).
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2009, 20:36:31 Gönderen: ¢яєαтσя »
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-