Türk telekom' a rakip gelmediği sürece ttnet tekelciliği sürecektir. Smile adsl v.s v.s gibi firmalar ın hepsi ttnet ten hat çekerek hizmet veriyorlar smile adsl olan birinin bağlantısı koptuğunda tam anlamı ile çare bulamazlar ttnet ten kaynaklandığı için lafı çevirirler devamlı taki ttnet hattı düzeltene kadar.
Bu yüzden Türkiye' de tekelik kalktığı gün internet ucuzlar, internet hızlanır
şanslı olanlar ucuza kablolu internet kullanır.
Süperonline ve Turkcell in iş birliği ile başlattıkları quiknet tam olarak her bölgeye yayıldığında eminim Türktelekom un saltanatı düşecektir. 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
+1
Kalite olarak daha iyisini aramyın.Hatta direk ttnet ten almak en iyisidir.çünkü altyapının sahibidir.olaya direk müdahale ederler(hiç rastlamadım).Bir süreliğine kötünün iyisi diyorum.
fakat şöyle birşey var.kampanlarada şuanda en iyisi smile gibi duruyor.7 ay sınırlı fiyatına sınırsız.1 yıl tahattüt.ama unutmayın kredi kartıyla yapılan anlaşmalarda geçerli bu kampanya.
Dediğim gibi kalite istiyorsanız yine ttnet ten alın.
Büyük sitelerde oturuyorsanız, daha doğrusu zengin mühitlerde oturuyorsanız fiberinterneti seçin.Superonline in kendi hizmeti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ten detaylı bilgi alınabilir.Benim oturduğum yere gelse saniyenin 1000de 1 i kadar beklemem geçerim