0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün arkadaşlarla kahve içerken apartmanın bahçesinde yurt içi kargo geldi.Önümüze Avonları koydu gitti.Birer tane kızlara ve kendime aldım.Gerisini komşulara verdim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün arkadaşlarla kahve içerken apartmanın bahçesinde yurt içi kargo geldi.Önümüze Avonları koydu gitti.Birer tane kızlara ve kendime aldım.Gerisini komşulara verdim.komşunuz olaydım keşke aylean hanımcım:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün arkadaşlarla kahve içerken apartmanın bahçesinde yurt içi kargo geldi.Önümüze Avonları koydu gitti.Birer tane kızlara ve kendime aldım.Gerisini komşulara verdim.komşunuz olaydım keşke aylean hanımcım:)Canım vallahi olsaydın verirdim.Kargocuya bile verdim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün arkadaşlarla kahve içerken apartmanın bahçesinde yurt içi kargo geldi.Önümüze Avonları koydu gitti.Birer tane kızlara ve kendime aldım.Gerisini komşulara verdim.Apartman olarak aynı kokacaksınız desenize
Çok geçmiş olsun .. Ameliyatlarda bu tür komplikasyonlar oluyor ne yazık ki. Tam da cerrahi sınavıma çalışıyordum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok geçmiş olsun .. Ameliyatlarda bu tür komplikasyonlar oluyor ne yazık ki. Tam da cerrahi sınavıma çalışıyordum.tıp mı okuyorsun canım?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok geçmiş olsun .. Ameliyatlarda bu tür komplikasyonlar oluyor ne yazık ki. Tam da cerrahi sınavıma çalışıyordum.tıp mı okuyorsun canım?hayır hemşirelik