Gönderen Konu: Adese Benim Annem Süper Çünkü Sonucu  (Okunma sayısı 10036 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Ynt: Adese Benim Annem Süper Çünkü Sonucu
« Yanıtla #40 : 13 Mayıs 2013, 12:19:44 »
Tebrikler kazananlara,adres teyidi ve tc kimlik için aradılar azönce haberiniz olsun :)

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 13 Mayıs 2013, 12:31:44 »
yokum..kazananlara tebrikler..kazanan arkadaşlar bişey sorucam yazınızı kısa mı yolladınız yoksa uzun mu..yani tek cümle yollayıpta kazanan oldumu merak ettim
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 13 Mayıs 2013, 12:33:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yokum..kazananlara tebrikler..kazanan arkadaşlar bişey sorucam yazınızı kısa mı yolladınız yoksa uzun mu..yani tek cümle yollayıpta kazanan oldumu merak ettim

kısaydı benimki. 20 kelimelik uzunca bir cümle, kısa değil ama uzun yazı da değildi.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #43 : 13 Mayıs 2013, 12:34:07 »
kazandığımı ekleyeyım mı benım oyle cekıncem yoktur?

Benim annem süper çünkü bu hayatı kolaylaştırmak için var. Sanki varlığıyla daha kolay nefes alabiliyorum,yarına umutsuz olsam bile bir gülüşü içimi ısıtıyor. Bu kadar çekmesine rağmen hayat dolu. Asla yenilmemeli insan diyor. Asla üzülmemeli, bu dünya sınanma dünyası diyor. Öyle olmak zorunda diyor,her zaman sıkı sıkıya bağlanacaksın. Benden babandan güç al diyor. Malesef annesiz babasız o. Çok şanslısın ben varım diye ekliyor.

Çok üzdüm annemi ben zamanında hastalanarak. Tek çocuk ve hastalanıyor düşünün. Her yıl ona 2 hediye alıyorum babama da alıyorum. Anneme hem kendisi hem annesi için,babama da annesi için. Annemle yeniden yaşıyoruz hayatı yeniden paylaşıyoruz.  Benim annem bunu bile kaldırdığı için süper. Onun için benim annem süper çünkü "O" "benim annem"
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2013, 12:39:32 Gönderen: balca »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 13 Mayıs 2013, 13:15:12 »
az önce aradılar adres ve tc. istediler.en geç 2 iş günü içinde elimizde olacakmış bugün gönderiyorlarmış
izgim

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #45 : 13 Mayıs 2013, 13:23:25 »

Benim annem süper çünkü bu hayatı kolaylaştırmak için var. Sanki varlığıyla daha kolay nefes alabiliyorum,yarına umutsuz olsam bile bir gülüşü içimi ısıtıyor. Bu kadar çekmesine rağmen hayat dolu. Asla yenilmemeli insan diyor. Asla üzülmemeli, bu dünya sınanma dünyası diyor. Öyle olmak zorunda diyor,her zaman sıkı sıkıya bağlanacaksın. Benden babandan güç al diyor. Malesef annesiz babasız o. Çok şanslısın ben varım diye ekliyor.

Çok üzdüm annemi ben zamanında hastalanarak. Tek çocuk ve hastalanıyor düşünün. Her yıl ona 2 hediye alıyorum babama da alıyorum. Anneme hem kendisi hem annesi için,babama da annesi için. Annemle yeniden yaşıyoruz hayatı yeniden paylaşıyoruz.  Benim annem bunu bile kaldırdığı için süper. Onun için benim annem süper çünkü "O" "benim annem"
sen bununla 99. olduysan benim 1999. olmam lazım sanırım  ;D

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #46 : 13 Mayıs 2013, 13:25:10 »

sen bununla 99. olduysan benim 1999. olmam lazım sanırım  ;D

anvil geç yazdım belki ondan  :D :D :D dur ıkı yarısma daha beklıyorum bakalım nolcak  :P :P
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #47 : 13 Mayıs 2013, 13:26:57 »
Tebrikler kazananlara,adres teyidi ve tc kimlik için aradılar azönce haberiniz olsun :)

telefon nedir arayan?
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #48 : 13 Mayıs 2013, 13:33:40 »

telefon nedir arayan?

05..4619527 numaranın tamamını yazamadım belki kendi numarasından arıyordur diye bayan :)

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 13 Mayıs 2013, 14:56:25 »
1. olmuşum aylardır kampanyalara katılamıyorumm çok sevndmm :))