Gönderen Konu: GittiGidiyor Benim Annem Güzel Annem 13 Mayıs 2013  (Okunma sayısı 1459 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
GittiGidiyor Benim Annem Güzel Annem 13 Mayıs 2013
« : 07 Mayıs 2013, 16:47:44 »
ürkiye genelinde yapılacak ödüllü yarışma süresince katılımcılar, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesi üzerindeki Facebook sayfasına hayran olup, uygulama tarafından bilgilerine erişilmesine izin vererek yarışmaya katılacaklar.

Yarışma;

1.   Yarışmaya katılmak için katılımcının Facebook kullanıcısı olması ve Gitti Gidiyor’a ait Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasını beğenmesi gerekmektedir.
2.   Katılımcı, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki sayfayı beğendikten sonra Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden “Benim Annem Güzel Annem” uygulamasına gidip, gerekli izinleri vererek ücretsiz olarak katılabilir.
3.   Yarışma 07 Mayıs 2013 Salı günü saat 10:00’da başlayacak ve 13 Mayıs 2013 tarihine kadar açık kalacaktır.
4.   Katılımcılar uygulamaya girecek ve uygulamada karşılarına “Benim Annem Güzel Annem” şarkısının sözleri çıkacak. Bu sözler ile karaoke şeklinde şarkıyı söylerken kendilerini videoya kaydedecekler. Daha sonra bu videoyu paylaşarak oy toplamaya çalışacaklar. En çok oy toplayan kişiler yarışmanın kazananı olacak.
5.   Ödül kazananlar, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden duyurulacaktır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2013, 11:09:25 Gönderen: imgee »

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: GittiGidiyor Benim Annem Güzel Annem
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2013, 17:21:27 »
bıkmadılar beğenili yarışmalardan bu firmalar.
izgim

Çevrimdışı neriman

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: GittiGidiyor Benim Annem Güzel Annem
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2013, 02:07:48 »
 Allah razı olsun.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2013, 01:50:17 Gönderen: Beyondparadise »

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: GittiGidiyor Benim Annem Güzel Annem 13 Mayıs 2013
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2013, 01:49:59 »
sadece beğenili değil

Ödüller;

Birinci 500 TL, ikinci 300 TL, üçüncü 200 TL değerinde hediye çeki kazanacak. İlk 10 sıralamasında yer alan diğer 7 kişi ise 100 TL değerinde hediye çekinin sahibi olacak.
3600. oya kadar, oy veren her 100. kişiye 25 TL hediye çeki, uygulamada video kaydeden her 25. Kişi ( toplam 36 kişi ) 25 TL değerinde hediye çeki kazanacak.
Kazanılan hediye çekleri 30.05.2013 tarihine kadar gittigidiyor.com üzerinden harcanabilecektir.
Katılımcılar, hediye çeklerini kullanabilmek için, hediye çeki tutarının 10 kuruş üzerinde alışveriş yapmaları gerekmektedir. ( Örnek: 50 TL hediye çeki kazanmış bir kullanıcı, toplamda en az 50,10 TL değerinde alışveriş yapmalıdır. )