5. Ürünü satın alma şansı yakalamak için uygulamayı kullanarak tweet atmış olma koşulu aranmamaktadır.
Bunu görünce rahatladım. Ben bugün tivit atmamıştım çünkü içimi yiyordu
canım sıkıldı turkcell'i arıyorum şimdi. yaptığınız yarışmadan telefon kazandım. arandım ama açamadım sonra da geri dönmediniz dicem. herkesi geri aramışsınız beni niye aramadınız verin telefonumu dicem. bence yerler. sonucu yazarım
ya ben misafïrlikteym benı aradılar şakamı bu hala şoktaym netede giremiyorum evede geç gitcez şimdi teldn bi bakıym dedm yazdıklarinizıda okuyamıyorm meraktan çatlıcam
Tebrikler arkadaşlar yeniden.
Benim katıldığım telide aramışlar tweet nosu istemişler. Oda ben yapmadım arkadaş yaptı demiş. Tamam deyip adres almışlar.
ben satın alabildiğim halde beni de aradılar aldıktan bi yarım saat kadar sonra.. tebrik edip adres teyidi yaptılar.. sonra bi daha arayıp twitter kullanıcı adımı istediler..
herkesi aramışlar tebrikleeerrrr... Bu kazanan arkadaşlar sabredenler. Sizi çok tebrik ediyorum.
retkit de ısrarla bekliyodu hafifden dalga geçerek bekle bekle demiştim. o da kazandıysa şimdi o geçsin dalgasını benle.

(
satınala tıklayıp sepete ekleyenlerden bi tek ben aranmadım galiba
ben ekleyemedim sepete , sepete eklendi sayfası görmedim hiç yenile yaptım sürekli ama beni aradılar

Amaaan neyse ya , yine yaparlar nasılolsa 15 gün sonra