bişey sorucam her hafta 100 kişiyemi yollanıcak?
Ben sadece bi kez annemin adresini yazdım bi kez katıldım 4kartıda kendi adresimi kayıt ettirdim her defasında annemizin adresiyle katılmamız gerekmiyor sanırım insaallah yanlış yapmıyorumdur
Çekiliş 07 Haziran 2013 tarihinde yapılacak ve kazananlar 10 Haziran 2013 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin (ücretsiz) adresli facebook sayfasında duyurulacaktır.
yazılanlar ne zaman onaylanıyor ,şuanda katılabiliyor muyuz
yarışma bitti bugün 4 haziran bitiş yazıyodu ama...mavi yeşil dende 250 kişi açıklandı ya...hani 1000 kişiydi?
yarışma bitti bugün 4 haziran bitiş yazıyodu ama...mavi yeşil dende 250 kişi açıklandı ya...hani 1000 kişiydi?
,
o açıklanan 250 kişi anket sonuçlarına göre kazananlar listesiydi bu 1000 kişi daha bitmedi
,
o açıklanan 250 kişi anket sonuçlarına göre kazananlar listesiydi bu 1000 kişi daha bitmedi
Mai yeşilin 250 kişilik listesi nerde ben bulamadımda
,
Mai yeşilin 250 kişilik listesi nerde ben bulamadımda
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin