Gönderen Konu: Arzum  (Okunma sayısı 1089 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zuhal

• Usta Kampanyacı
Arzum
« : 09 Mayıs 2013, 12:43:31 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

'Anneme Ne Yapsam Az' diyenler, annelerine yılın en güzel sürprizini yapma şansı yakalıyor!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

'Anneme Ne Yapsam Az' diyenler,  annelerine yılın en güzel sürprizini yapma şansı yakalıyor! http://gid.io/AnnemeNeYapsamAz
[/font][/size]

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
Ynt: Arzum
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2013, 14:16:09 »
Hay beğenili yarışmalarınızın.

4. Kullanıcılar uygulamaya Ad/Soyad, Doğum Tarihi, il, Annenin Adı/Soyadı, Annenin yaşadığı il, e-posta adresi ve telefon numarasını vererek, uygulamada yer alan sürprizlerden (bir kamyon dolusu çiçek göndermek, heykelini dikmek, ünlü modacıya elbise tasarlatmak, evinin önünde bir geçit töreni tasarlatmak.) birini seçip, ?Annem için ne yapsam az, çünkü...? cümlesini tamamlayan en çok beğeni alan ilk 50 kullanıcıdan jüri tarafından seçilecek 1 kişi seçtiği sürpriz ödülü kazanabilecek.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2013, 14:27:57 »
artık jürili yarışmalarda yarı beğenili.yada ön elemeli hale geldi  :D zaten ben böyle zırt pırt her kampanyaya yarışmaya katılmıyorum.vaktimde yok.büyük ödüllü yarışmaları seçiyorum.ama yakında onuda kazanmak zor olacak  :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı halil45

• Usta Kampanyacı
  • dürüst samimi,bilgi ile yaşam derim
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2013, 19:18:38 »
İNDİRİM KODU GÖNDERDİM TAVA BEĞENDİM KOD İŞE YARAMADIKİ YAZDIM MESAJ ÇEKTİM BAKALIM NE DİYECEKLER :o :o :o :o >:( >:(
halil45