0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 çünede 5 çekirdek dahaOylama için teşekkür ederiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 çünede 5 çekirdek dahaOylama için teşekkür ederizfostaqe hep 3 çünede yazıyorsun ya bunun anlamı ne çözemedim ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 çünede 5 çekirdek dahaOylama için teşekkür ederizfostaqe hep 3 çünede yazıyorsun ya bunun anlamı ne çözemedim ben çokmu gizemli konuşuyorum acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 çünede 5 çekirdek dahaOylama için teşekkür ederizfostaqe hep 3 çünede yazıyorsun ya bunun anlamı ne çözemedim ben çokmu gizemli konuşuyorum acaba hayır da oradaki ç fazla mı yoksa senin bir tür vurgulama tarzın mıdır? Üççünede oluyor okunuşu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 çünede 5 çekirdek dahaOylama için teşekkür ederizfostaqe hep 3 çünede yazıyorsun ya bunun anlamı ne çözemedim ben çokmu gizemli konuşuyorum acaba hayır da oradaki ç fazla mı yoksa senin bir tür vurgulama tarzın mıdır? Üççünede oluyor okunuşu şimdi ben o 3 ü sağa doğru çeviriyorum yanyana 2 tane uu oluyor çünede deyip devam ediyorum yorum a