0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet ben oy vericem ama listeye başkasınnı adını yazdırcam
neden biten kampanyalar bölümüne eklendiki bu konu açıkça yazmıştım halbukikampanya başlangıç tarihi: 15 ağustoskampanya bitiş tatihi: 15 eylül
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet ben oy vericem ama listeye başkasınnı adını yazdırcamolur medi şimdi anladım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet ben oy vericem ama listeye başkasınnı adını yazdırcamolur medi şimdi anladım tamam ben oy verince sana sölerim linkinpark_sefa verdi diye yazarsan sevinirim
tamam hemen bakıyorum ve oy veriyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam hemen bakıyorum ve oy veriyorumyenisi bu bu videomda top 10'da Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam hemen bakıyorum ve oy veriyorumyenisi bu bu videomda top 10'da Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinallahım ne yavaş yapıyorsun sen sporu öyleverdim oyunuda