ablamda kazandı takip numarasına baktım kargo bekletiliyor müşteri kendi alacak yazıyor neden bekletiyorlar neden biz gidiyoruz almaya anlamadım gitti
ablamda kazandı takip numarasına baktım kargo bekletiliyor müşteri kendi alacak yazıyor neden bekletiyorlar neden biz gidiyoruz almaya anlamadım gitti
o peynirler bu sıcakta çoktan bozulmuştur
Teksüt hediyesi gelmeyen var mı?
Bir de hangi kargo ile geliyor?
yurtiçi kargo getiriyor. kargo takip numarandan yurtiçi kargonun sitesine girip kargom nerede sayfasına takip numaranı yazıp nerede olduğunu öğrene bilirsin
Kargo takip numarasını nasıl aldınız?
teksüt facebook sayfasına gir orda yazıyor bulursun basit yani
26 nisanda şubeye ulaşmış,ama teslim edilemedi yazıyor,ne kadar ilgisiz kargo..
Teksüt hediyesi gelmeyen var mı?
Bir de hangi kargo ile geliyor?
yurtiçi kargo getiriyor. kargo takip numarandan yurtiçi kargonun sitesine girip kargom nerede sayfasına takip numaranı yazıp nerede olduğunu öğrene bilirsin
Kargo takip numarasını nasıl aldınız?
teksüt facebook sayfasına gir orda yazıyor bulursun basit yani
26 nisanda şubeye ulaşmış,ama teslim edilemedi yazıyor,ne kadar ilgisiz kargo..
mail at bence sorununu bildir kargom ne zaman gelir diye sor
kesin bozulmuştur üstünde yaıyor dimi gıda diye bozulacağını hiç düşünmüyorlarmı? ayakta uyuyorlar sanki 1sokak ötedeki komşuya geliyor ablamın adresine gelmiyor cidden ilgisizler
kesin bozulmuştur üstünde yaıyor dimi gıda diye bozulacağını hiç düşünmüyorlarmı? ayakta uyuyorlar sanki 1sokak ötedeki komşuya geliyor ablamın adresine gelmiyor cidden ilgisizler
Önce şubeyi aradım,her iki telefondan da ulaşamayınca şikayetvara yazdım.Bunları şikayetvar ancak temizler.