Gönderen Konu: total 2.dönem kazananları  (Okunma sayısı 2729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Ynt: total 2.dönem kazananları
« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2013, 14:33:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
3-5 balıkesir var yeter memleket kazansın:)

4 tane balıkesir var ama yokum tebrıkler ben balıkesri görünce birisi kesın sensındır dedım :)

Malesef benzinden yana kısmetim yok:) opet dışında.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı kabace

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 09 Nisan 2013, 15:28:28 »
YİNE YOKUM >:(

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 09 Nisan 2013, 16:47:50 »
bizim ilden 1 kişi var oda benim  :D
lonesome cowboy

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #13 : 09 Nisan 2013, 17:00:48 »
Oleeeeeeyyyyy yine kazanamamışımmm.   :( :D şu akaryakıt kampanyaları beni sevmedi

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 09 Nisan 2013, 17:13:42 »
mail gelmiş ama bilgilerimi göndermeyecem nüfus fotokopisi falan istiyor

Çevrimdışı hitex

• Usta Kampanyacı
    • Gezginnerede
« Yanıtla #15 : 09 Nisan 2013, 17:46:09 »
mail gelmiş ama bilgilerimi göndermeyecem nüfus fotokopisi falan istiyor

üzerine kampanya adını yazıp başka yerde kullanılmaz yazarsan oluyor  karar senin tabi
Gezginnerede Güncel kültür sanat haberleri ücretsiz etkinlikleri yeni mekanları sizin icin paylasır. Sanattan hayattan haberiniz olsun.

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 09 Nisan 2013, 20:10:46 »
“Total’de Kazanmak İçin Doğru Yerdesiniz” kampanyamızın ikinci çekiliş sonuçlarına göre kazanan 100 kişi belli oldu! Kazananları görmek için: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁

Çevrimdışı hitex

• Usta Kampanyacı
    • Gezginnerede
« Yanıtla #17 : 30 Nisan 2013, 12:43:39 »
3. dönem

Ömer Adanur / Tekirdağ Mine Akbaş / İzmir Aynur Akdemir / Eskişehir Alaaddin Akgedik / Gaziantep Kürşat Aksoylu / Bursa Cevat Akyüz / İstanbul Aykut Alaçam / İstanbul Ahmet Alkın / Bursa Fatih Anar / İstanbul Erol Ar / İzmir Mehmet Akif Arıcı / Malatya İrfan Arısoy / Kütahya Aynur Arslan / İstanbul Bilal Aslan / Karabük
Özgür Ayata / Ankara Hakan Aydın / Afyon Mehmet Badisaba / Adana Aydın Baser / İstanbul Canan Bilgili / Aydın Yüksel Bülbül / Ankara Gürkan Bünal / Kocaeli Ali Çakan / Balıkesir
Gülay Çakıcı / İzmir Yağmur Çalışkan / Adana Mustafa Akdemir / Kırıkkale Recep Çankırlı / Uşak Gönül Çelebi / Hatay Ferdi Can Çelik / Kocaeli Serhat Çelik / Sinop Adnan Çetinkaya / Antalya Engin Çimen / Bilecik Hülya Demir / Bilecik Ali Doğruyol / Manisa Turan Duman / Nevşehir İlker Duran / Antalya Can Duvar / Ankara
Turgut Erdoğan / Ankara Serhan Eren / İstanbul Erdal Ergin / İstanbul Faik Fındıkkaya / Bursa Harun Gençer / Nevşehir Mehmet Gençol / İstanbul Enes Göktaş / Ankara Mutlu Gül / Ordu Ömer Güler / İstanbul İsmail Güllü / Adana Serkan Gündüz / İzmir Resul Akbaş / Kayseri Dilara Güner / Kocaeli Buket Güzel / İstanbul Nurten Işıkdağ / Karabük Şahin İlhan / Van Selman Kaplan / Bursa Ömer Faruk Kara / İstanbul Metin Karaburun / İzmir Ali Fuat Karaova / İstanbul Harun Kaşbaşı / Bolu Sema Kaya Dokuzlar / Eskişehir Bilal Kılıçdoğan / Malatya Pırıl Koçbay / İstanbul Elif Akbaş Kokun / İzmir Neşegül Köse / İstanbul Cemil Kuleli / Tekirdağ Nergis Küçük Silav / İstanbul Demet Küçükkaya / İzmir Serkan Küşüm / Ankara Gönül Ok / Balıkesir İlkaycan Olgun / Tokat Ziya Önal / Antalya Metin Özalp / Kocaeli Metin Özgür / Bursa Halis Özkan / Çorum Özlem Özten / İstanbul Orhan Palancıoğlu / Muğla Efkan Pasoğlu / Ankara Murat Pekergil / Konya Mehmet VedatPolat / Diyarbakır Beren Saat / İzmir
Muharrem Seval / Kırklareli Ahmet Suiçmezoğlu    / Ordu Mirtaz Şahin / Karabük Asaf Şen / Adana Murat Şen / Kütahya İsmail Şener / Kütahya Murat Şengeldi / İzmir Serkan Şinlik / Adıyaman Filiz Talaş Taze / Hatay Kezban Tanyeli Okur / Ankara Ferhat Tufan / Adana Osman Urfalıoğlu / İstanbul Esma Uysal / Ankara Türkan Uzunay / İzmir Arif Yakkan / İstanbul Müyesser Yaşar / İstanbul Aydın Yaz / Antalya Mehmet Yertutanol / Ankara Hidayet Yetük / Kayseri Turgay Yıldıran / Ankara Bekir Yıldırım / Konya Nurcan   Yiğit / Samsun
İkramiye kazanan asil talihlilerin 15 Mayıs 2013 tarihine kadar, mesai saatleri içinde, BTL Tanıtım İletişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti., Şehit Ahmet sokak, Mecidiyeköy İş Merkezi, No:4, Kat:10, D:110, Mecidiyeköy - İstanbul adresine veya 0212 275 35 96 no.'lu telefona başvurmaları gerekmektedir. Kazanan talihlilerin e-posta adreslerine ayrıca bildirim yapılacaktır.
Gezginnerede Güncel kültür sanat haberleri ücretsiz etkinlikleri yeni mekanları sizin icin paylasır. Sanattan hayattan haberiniz olsun.