ayy:d nine olunca alcaz kutuları:D
oyalıolar hatta oyalanamde il yalan :Sbaksanıza
Sayın Üyemiz,
Sistemimiz sitede belirtildiği gibi bir kereye mahsus değildir. İlk kutu gönderimini en kısa zamanda gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf etmekteyiz. Her kutu oluştuğunda üyelerimize bilgi vererek kutu gönderimini gerçekleştireceğiz. Sene 1 kutu gönderimide olabilir 10 kutu gönderimide. Bu tamamıyla Markalar ile ilgili bir durum.
Gösterdiğiniz ilgi ve sabır için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Ladysbox.com
gecen günlerde attığım maile verilen cevap,yani bunlardan iş cıkacagı yokk..
temmuz ayından beri ne güzel oyalıyorlar milleti aynı cümlelerle
Sayın Üyemiz,
Sistemimiz sitede belirtildiği gibi bir kereye mahsus değildir. İlk kutu gönderimini en kısa zamanda gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf etmekteyiz. Her kutu oluştuğunda üyelerimize bilgi vererek kutu gönderimini gerçekleştireceğiz. Sene 1 kutu gönderimide olabilir 10 kutu gönderimide. Bu tamamıyla Markalar ile ilgili bir durum.
Saygılarımızla
Ladysbox.com
gecen günlerde attığım maile verilen cevap,yani bunlardan iş cıkacagı yokk..
aynı mail banada gelmiş...
Sayın Üyemiz,
İlk kutu gönderimini en kısa zamanda gerçekleştirmek için yoğun çaba harcamaktayız. Sistemimiz zaten tek seferlik kutu gönderimini kapsamamaktadır. Her kutu oluşumunda üyelerimize kutu gönderimi gerçekleşecektir. Sistemimizn temel amacı, YENİ çıkan ürünleri size tanıtmak ve deneme imkanı sunmaktır.
Saygılarımızla
Ladysbox.com
gecen gun maıl gondermıstım cevap olarak bugun bu geldı aynı seylerle oyalanıyoruz
Sayın Üyemiz,
İlk kutu gönderimini en kısa zamanda gerçekleştirmek için yoğun çaba harcamaktayız. Sistemimiz zaten tek seferlik kutu gönderimini kapsamamaktadır. Her kutu oluşumunda üyelerimize kutu gönderimi gerçekleşecektir. Sistemimizn temel amacı, YENİ çıkan ürünleri size tanıtmak ve deneme imkanı sunmaktır.
Saygılarımızla
Ladysbox.com
gecen gun maıl gondermıstım cevap olarak bugun bu geldı aynı seylerle oyalanıyoruz
ayy hala bu maili mi gönderiyorlar, allahım yarabbim, sene bitti yahu, yuh
İyi ki katılmamışım,yoksa çok daha fazla sinir olurdum gerçi yorumlarınızı okuyup yine sinirlendim Ladybox 'a
ya bir kampanya ya vardır ya yoktur .Göndermeyeceklerse çıkıp yok göndermiyoruz desinler ne bu böyle sanki zorla böyle bir tanıtım yapıyorlar silin bütün üyelikleri görsünler bakalım...