0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen )oll
ben sıteye uyeyım ama numune yerını bulamadm teşekkurler
Bebeğim ve Ben Seti Üye olunduktan 2 ay sonra adresinize gönderilir.Bebeğim ve Ben setinde; bebeğim kitabı, Still-tee, Aptamil Sütlü Pirinçli kaşık maması numunesi, Aptamil Çocuk numunesi, Aptamil 2 Devam Sütü numunesi, Milupa indirim kuponu ve Nivea numuneleri bulunmaktadır.bana dün geldi ptt ile..lkonu açıksa özür dilerim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBebeğim ve Ben Seti Üye olunduktan 2 ay sonra adresinize gönderilir.Bebeğim ve Ben setinde; bebeğim kitabı, Still-tee, Aptamil Sütlü Pirinçli kaşık maması numunesi, Aptamil Çocuk numunesi, Aptamil 2 Devam Sütü numunesi, Milupa indirim kuponu ve Nivea numuneleri bulunmaktadır.bana dün geldi ptt ile..lüye olurken bebeğin kaç aylıktı yani kaç aylık yazdınız bebeğiniz için
Bebeğim ve Ben Seti Üye olunduktan 2 ay sonra adresinize gönderilir.Bebeğim ve Ben setinde; bebeğim kitabı, Still-tee, Aptamil Sütlü Pirinçli kaşık maması numunesi, Aptamil Çocuk numunesi, Aptamil 2 Devam Sütü numunesi, Milupa indirim kuponu ve Nivea numuneleri bulunmaktadır.bana dün geldi ptt ile..l