Arkadaşlar iphone 5 telefonumun ekranı kırıldı uygun fiyata değiştirebileceğim bir yer biliyormusunuz acaba
Geçmiş olaun.120 liraya deri kapaklı şık kılıf aldım spigen markaEski iphoneda almıştım.Arkadaşlarım yuh dedi durdu.Şimdi bunuda okuyunca iyiki almışım diyorum.
Geçmiş olaun.120 liraya deri kapaklı şık kılıf aldım spigen markaEski iphoneda almıştım.Arkadaşlarım yuh dedi durdu.Şimdi bunuda okuyunca iyiki almışım diyorum.
teşekkürler bende kılıf vardı yinede kırıldı nette bakındım baya baya masraflı deniyor napsam bilemedim
Özellikle garantiliyse ki garantilidir orjinaliyle değişmen lazım, o da 500 tl filan tutar heralde
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin%50 indirimle iPhone 5 ekran değişimi 350 TL demiş ama genelde bunlar hemen hemen aynı fiyat oluyor, bence bi arayıp sor.
Benim için intihar sebeplerinden birisidir.
Bazen çocuk alıyor tam düşürcek kapıyorum elinden, çocuğu düşürürüm ama telefonu düşürmem.Gerekirse çocuğu düşen telefonun altına atarım kurtarırım.
Çok kıymetlidir benim eşyam.
Alt tarafında telefonun çatlak o nedenle o tarafa pek bakmadan kullanmaya çalışıyorum ama yinede gözüme çarpıyor
geçmiş olsun ya çok üzüldüm

garanti kapsamında bile baya pahalı olur, tanıdık telefoncu filan bulmak lazım :/
ben de birkaç kez düşürdüm Allah'tan arka üstü düştü ve kılıf korudu hep.
Valla benimde içim gidio her baktığımda gülşah

500 tl diolar en uygun yerler birde orjinal parça ile değiltirsem bile telefon garanti kapsamı dışında mı kalıcak