Gönderen Konu: ESPAŞ KOZMETİK ixora ürünleri  (Okunma sayısı 93415 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı japontunıng

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: ESPAŞ KOZMETİK ixora ürünleri
« Yanıtla #260 : 25 Ekim 2009, 14:22:48 »
BANA DA GELDİ İZMİRDEYİM KARGO 3.5 ÖDEDİM 5 KADIN 3 ERKEK PARFÜMÜ KOYMUŞLAR KOKULAR SÜPER AMA TESTER DİYE YOĞUN KOKULARI TABİ Kİ

Çevrimdışı Nazenn

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #261 : 28 Ekim 2009, 14:41:26 »
İxora bence hoş bir marka numune rica etmiştim gönderdiler ve ürünlerinden memnun kaldım.
Neden bilmiyorum ama sanırım bir istisnaydı bana gönderdikleri parfüm miktarı
11 bayan,
2 erkek parfümü
5 adet te salyangoz kremi geldi.

Çevrimdışı alara04

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #262 : 28 Ekim 2009, 17:06:51 »
gelen ürünler deneme ürünümü arkadaşlar...

Çevrimdışı peerless

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #263 : 28 Ekim 2009, 17:18:05 »
Bana da göndermişlerdi bende çok beğendim kokuları. Sana kıyak yapmışlar nazenn  ;)
P e e R L e S s . . .

Çevrimdışı Nazenn

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #264 : 28 Ekim 2009, 18:26:03 »
Evet ama  bu avon filan parfüm testerlerından çok daha büyük , ve çok az kaldı katılacaksanız hemen yazın ben ürünlerden oldukça memnun kaldım hep hoş kokular göndermişler...

Evet peerless bende teşekkürlerimi ielttim kendilerine vede memnun kaldığım ürünün tanıtımınıda her yerde yapıyorum görüldüğü üzre..
Dğer firmalarda kendileri kaybeder ne diyelim en iyi reklam referanstır benim gözümde...

Çevrimdışı peerless

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #265 : 28 Ekim 2009, 18:36:52 »
evet katılıyorum sana nazenn
P e e R L e S s . . .

Çevrimdışı pelinkara

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #266 : 28 Ekim 2009, 19:29:34 »
Bende katılıyorum Nazenn'e. Sonuçta İxora gibi bu şekilde numune gönderen firmalar hem ürünlerini tanıtıyor, hemde müşterilerinin&gelecek müşterilerinin kalplerini kazanıyor. Bunlara gerek duymayanlarda kendileri kaybederler.
Banada geldi ixora parfümler ve salyongoz kremleri.. Parfümler güzel ama benim tarzım olmadığı ve daha önce kullanmadığım için bişey diyemicem.. Kullanmış olduğum bir parfüm olsaydı kıyaslama yapardım, ki firmaya numune talebinde bulunurken özellikle kullandığım parfüm adlarını verip onların numunelerini istemiştim ama ne yazık ki göndermediler. Neyse bunada şükür:) Kremlere gelince, anneanneme verdim, o gayet memnun:)

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #267 : 28 Ekim 2009, 21:32:38 »
Benim kullandığım diğer markalarla kıyaslama şansım oldu  örnek vereyim Chanel Chance kullanıyordum aynı ürün ixoradan geldi,daha hoş kokuyor diye düşündüm ablamda daha güzel kokuyor gibi dedi.
Üstelik müşteri memnuniyeti önem veren bir marka buz gibi bir otomatik mesajla ulaşmıyorlar,bir sorunum oldu ve olayı çözene kadar benimle irtibat kurdular.
İş dünyası böyle birşey  zemini ne kadar iyi kurarlarsa zirveyede o kadar emin yükselirler...

Çevrimdışı Nazenn

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #268 : 28 Ekim 2009, 23:28:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Benim kullandığım diğer markalarla kıyaslama şansım oldu  örnek vereyim Chanel Chance kullanıyordum aynı ürün ixoradan geldi,daha hoş kokuyor diye düşündüm ablamda daha güzel kokuyor gibi dedi.
Üstelik müşteri memnuniyeti önem veren bir marka buz gibi bir otomatik mesajla ulaşmıyorlar,bir sorunum oldu ve olayı çözene kadar benimle irtibat kurdular.
İş dünyası böyle birşey  zemini ne kadar iyi kurarlarsa zirveyede o kadar emin yükselirler...

Bu yazı bana ait ablam adresini açık unutmuş bize geldiğinde bende onun nickiyle yazmışım arkadaşlar tabi silemedimde ama Chanel i kullananda bu yorumu yapanda Nazenn dir :)

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
    • Gezi,Yemek Tarifleri,Tatil,Hobi,Video,Örgü,Dantel,Sağlıklı Beslenme Ve Diyet
« Yanıtla #269 : 29 Ekim 2009, 14:05:15 »
NUMUNE ebatları ne kadar kaç ml