0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGeçtiğimiz hafta “Ödüllü Soru”muzu doğru cevaplayan 20 kişi, Doğan Kitap’tan Mehmet Yaşin'in “Lezzet Durakları 2013" kitabını kazandı. İşte talihliler..AYŞE KURŞUNCUTÜLİN KURTŞEBNEM PEKİNCANAN KLDEMİRÖZGE TUNALISERPİL KAYAHALUK BAŞKELEŞİNANÇ AYDINLARCENGİZ ÇERİMUSTAFA TANYUSUF SURERHASAN AKÇAMAYKUT YILDIZNECAT ÜNDEMMUSTAFA TOSUNZELİHA SAYINBÜLENT KARAOĞLUHÜSEYİN KOYUNCUEMİNE ADIGÜZELMEHMET YILDIZ
Benim geleli çook oldu. Hatta bundan sonraki yarışmadaki kitaplar bile dağıtıldı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim geleli çook oldu. Hatta bundan sonraki yarışmadaki kitaplar bile dağıtıldı.Ben son listedeydim,Lezzet Durakları kitabı listesinde yani.Henüz gelmedi bakalım..Teşekkürler cevap için de.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim geleli çook oldu. Hatta bundan sonraki yarışmadaki kitaplar bile dağıtıldı.Ben son listedeydim,Lezzet Durakları kitabı listesinde yani.Henüz gelmedi bakalım..Teşekkürler cevap için de.lezzet durakları kitabı çoktan geldi.Hatta bir meleğin günlüğü bile geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim geleli çook oldu. Hatta bundan sonraki yarışmadaki kitaplar bile dağıtıldı.Ben son listedeydim,Lezzet Durakları kitabı listesinde yani.Henüz gelmedi bakalım..Teşekkürler cevap için de.lezzet durakları kitabı çoktan geldi.Hatta bir meleğin günlüğü bile geldiKargo ile mi geldi ptt ile mi acaba?Klasiktir Ptt ya kaybeder ya da aylar sonra getirir.Hiç memnun değilim hizmetinden,hem de hiç...