Gönderen Konu: Bedava Rapidshare Accountu  (Okunma sayısı 3508 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mp3DeLiSi

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Bedava Rapidshare Accountu
« Yanıtla #10 : 22 Temmuz 2009, 20:16:46 »
1 günlük rapid şifresi alacağım diye ugrasılmaz.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  sitesine girin. gerekli programı indirin. premium üyeymişsiniz gibi iniyor dosylar. örneğin rapidden bir dosyayı indirdiniz. 15-20 dakika sonra kendisini otomatikmen yeniliyor ve rapidin süre engeli bittikten sonra indirmye kaldıgı yerden devam ediyor. ben 3 aydır felan film ve büyük boyutlu programlar için bu programı kullanıyorum. benim için şahane.

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
« Yanıtla #11 : 22 Temmuz 2009, 20:53:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  sitesine girin. gerekli programı indirin. premium üyeymişsiniz gibi iniyor dosylar. örneğin rapidden bir dosyayı indirdiniz. 15-20 dakika sonra kendisini otomatikmen yeniliyor ve rapidin süre engeli bittikten sonra indirmye kaldıgı yerden devam ediyor. ben 3 aydır felan film ve büyük boyutlu programlar için bu programı kullanıyorum. benim için şahane.

paylaşım için teşekkürler mp3 delisi  :)
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı dnm

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2009, 03:31:30 »
reklam yapıyor  ;D
selam arkadaşlar reklam yapıyoruz elbette  :) basitçe kendi yağıyla kavrulan yeni bir site olarak sitede aktiviteyi arttırmak için ufak bir jest.. uğraşamam diyen arkadaşım uğraşmasın ama ilgilenen arkadaşlar için tek bir konu açıcaklar okadar sonrada  rapidden 20 gb a yakın indirceniz toplayın linkleri indirin bi günde hepsini daha ne diyim,üçkağıt yok bişey yok gayet net, ilgileniyorsanız kurallara uygun açın tek bir sonrasında bütün gün rapidi sömürün bu kadar basit ve net olay !!

genel kültür sorusu yok
saygılar :)
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2009, 03:53:01 Gönderen: dnm »

Çevrimdışı zipir

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #13 : 04 Ağustos 2009, 15:04:17 »
reklam yapıyor  ;D
selam arkadaşlar reklam yapıyoruz elbette  :) basitçe kendi yağıyla kavrulan yeni bir site olarak sitede aktiviteyi arttırmak için ufak bir jest.. uğraşamam diyen arkadaşım uğraşmasın ama ilgilenen arkadaşlar için tek bir konu açıcaklar okadar sonrada  rapidden 20 gb a yakın indirceniz toplayın linkleri indirin bi günde hepsini daha ne diyim,üçkağıt yok bişey yok gayet net, ilgileniyorsanız kurallara uygun açın tek bir sonrasında bütün gün rapidi sömürün bu kadar basit ve net olay !!

genel kültür sorusu yok
saygılar :)

Yinede sağol  ;)

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 06 Ağustos 2009, 23:18:16 »

ben de bu programı kullanıyorum gayet güzel gerçekten bazen part bittikten sonra hemen başlıyor  :D :D rapid çakmıyoooooo

Çevrimdışı cingozzz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #15 : 12 Ağustos 2009, 06:12:16 »
Ölme eşeğim öle tarzı kampanyalardan birisi daha. Bu arada "Mp3DeLiSi" program için teşekkürler.