Takıyı demode saymayın. Bizler üzerinde etkisi büyük. Çok büyük hava yapılabilecek bişey

es geçmeyin bence.
Şöyle yapabilirsiniz daha özel olsun istiyorsanız eğer. Ben eşime geçen yıl yeni yıl armağanını evde bir yere saklamıştım. minik notlarla da bulmasını sağlamıştım. Çocukça belki ama baya eğlenlenmiştik.
Kadınlar takılara, ayakkabılara bayılır..
Arkadaşlar geçenlerde eşime muhabbet sırasında hiç hazırlığım olmamasına rağmen sana bir süprizim var diyerek büyük laf söyledim, beklenti içerisine soktum aslında,ama aklımda hiçbir hediye yoktu, şimdi benden 8 mayıs doğum gününde hediye bekliyor ne almalıyım bir türlü bulamadım lütfen yardım edin özellikle bayanlar ne almalıyımki aklını başından almalıyım size ne alınsa çok mutlu olurdunuz bir türlü bulamadım, bu konularda çok aptalım da 
hediyenin fiyatı,özelliği, önemli değil bazen küçük bir gül bile dünyalara bedel olabiliyor onun için her türlü öneriye açığım lütfen ......
onu güzel bi akşam yemeğine götürsen ne güzel olur birde yüzük hediye versen ohh süper bence..
ben eşime üzerinde resmimiz olan tshirt yaptırttım(sadece isimler felan olan kendinize yaptırabilirsiniz seni seviyorumlu felan olanı da eşinize yaptırın hani siz dışarda giymeyecek bir yapıda bile olsanız yanında giymeniz onu mutlu edecektir)
birde arkadaşlarını Erhana haber vermeden bize çağırdım ve süpriz bir parti gibi oldu çok sevinmişti
İçi güllerle dolu,yeni bir araba anahtarına takılmış tek taş iyi olurdu.
Bir ara konuyu silmeyi de unutmayın, görür falan mazallah.
eşim bana bir tur şirketi tarafından organize edilmiş tatil hediyesi alsa çok sevinirdim, ülkemizde bilmediğimiz elin gavurunun gelip gördüğü öyle canım yerler varki
her yere minik notlarla yönlendirmeler koyup; sonunda sürpriz hediyenin oldugu bir kutuya çıkarırdım

ya da geçen sene eşimin bana yaptığı gibi bir internet sayfası.. : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin maddi değeri olan hediyelerden çok daha önemli...