Gönderen Konu: Adventlabs Psyllium Fiber lif kullanan var mı?  (Okunma sayısı 2119 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
Adventlabs Psyllium Fiber lif kullanan var mı?
« : 05 Nisan 2013, 14:37:39 »
Kilolu bir insan değilim.1.69 cm boyum  60kg. ağırlığım var.Ama çok iştahlıyım.Giderek kilo alabilirim.Bugün bu lifi televizyonda gördüm.Yemeklerden önce alındığında 6 saat tokluk hissi yaratıyormuş.Eczanelrde satılıyormuş.Tamamen doğalmış.Kullanan var mı?
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: Adventlabs Psyllium Fiber lif kullanan var mı?
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2013, 14:46:01 »
bunu sindirim problemı yaşayanlara veriyorlar diye biliyorum. Bazı insanlarda fazlaya kaçıyor sonra problem yaşıyorlar. Doktorlar böyle ürünlere pek yanaşmıyorlar. Açlık çok yaşıyorsanız tok tutan sebzelere yönelin. Bende sürekli kilo alır veririm metabolizma hızım çok çok düşük çünkü. Doktorlar GNC Solgar gibi firmaları daha çok beğeniyorlar onlarda da var böyle ürünler. Sormadan sakın almayın,doğal da olsa almayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2013, 14:54:53 »
ben de lif diyince banyo yaparken kullanılan lif sandım. o lifle liflenince kilo veriliyo sandım  ;D

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2013, 19:25:01 »
bu tarz şeyler direk karaciğere zarar veriyor. en mantıklı çözüm mekiktir. mekik çektikten sonra karın kaslarınız güçlenir ve artık iştahınız fazla olup çok yemek yeseniz bile mideniz acır ve zamanla daha az yemeye başlarsınız. hap , lif vs bunlara güvenmeyin bence.