Gönderen Konu: Şahin Sucukları Çekiliş Kampanyası 07.07.2013  (Okunma sayısı 21970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
Ynt: Şahin Sucukları Çekiliş Kampanyası
« Yanıtla #30 : 29 Mayıs 2013, 23:03:36 »
Arkadaşlar bu kampanya da artık çöp oldu ve simsarların tekeline geçti.Şöyle ki kampanya başlarında şifreler paketlerin içindeydi.Fakat son dönemde isim vermeyeyim büyük sayılabilecek ne kadar market gezdiysem mantı sucuk kavurma vs. şifre bulunmuyordu ben de şaşırdım en son gittiğim bir markette ise şifrelerin ürünlerin içinde değil öylece dışına uyduruk bir bantla yapıştırılmış olduğunu gördüm ve o anda jeton düştü anlıycanız benim şifresiz zannettiğim 5 marketteki şahin ürünlerin şifreleri uçurulmuş o yüzden konu çöp...

Çevrimdışı gogo1453

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #31 : 29 Mayıs 2013, 23:08:30 »
Dünde bir arkadaşım bir şarküteri marketten şahin marka olmayan ürünler almış 2 tane 4 çekiliş hakkı olan şifre almış. demekki her yerde ayağa düştü şifreler

Çevrimdışı aydıner

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #32 : 31 Mayıs 2013, 11:01:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar bu kampanya da artık çöp oldu ve simsarların tekeline geçti.Şöyle ki kampanya başlarında şifreler paketlerin içindeydi.Fakat son dönemde isim vermeyeyim büyük sayılabilecek ne kadar market gezdiysem mantı sucuk kavurma vs. şifre bulunmuyordu ben de şaşırdım en son gittiğim bir markette ise şifrelerin ürünlerin içinde değil öylece dışına uyduruk bir bantla yapıştırılmış olduğunu gördüm ve o anda jeton düştü anlıycanız benim şifresiz zannettiğim 5 marketteki şahin ürünlerin şifreleri uçurulmuş o yüzden konu çöp...
Evet ben de Migroslarda aynı şeyi gördüm, ben en küçük kavurmalardan alıyordum ve 2 çekiliş hakkı veriyordu.Sonraki gittiğimde dediğiniz gibi uyduruk bir şekilde o kavurmalara ilginçtir bu sefer  1 çekiliş hakkı olan şifreleri dıştan tutturmuşlar. O anda bu şifrelerin bırakın oradan sökülmesini el altından yüzlercesinin dağıtıldığı bile aklıma geldi çünkü yanlış görmediysem eski ürünlere de yapıştırmışlardı ve demekki bunları bazı marketlere kampanyadan önceki ürünlere de yapıştırın diye vermişler. E fazla gelenleri iade edecek vicdan ve sorumluluk "alt tarafı kağıt parçası" düşüncesine yenik düşecektir büyük ihtimalle. Yine de şansımız var ama olasılık sayı arttıkça düşer tabiki.

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 31 Mayıs 2013, 11:07:47 »
Bursa Nilüfer Migrosta Bütün mantıların altı kesilip içinden alınmıştı. Hangi vicdan sahibi ise artık. Firmaya şikayet ettim toplattılar yeni koydular hepsini. Ama dıştan tutturulmuş değil.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 01 Haziran 2013, 14:02:57 »
Bir evde 10 kişi oturanlar şifrelerin peşine düşmüştür şimdi. Bu kampanya bitmiştir artık .

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #35 : 01 Haziran 2013, 14:47:02 »
Bu iş sonuçta çekiliş kısmetimde varsa bir katılımda yapsam zaten benimdir.her kampanyada oluyo bunlar.ben şok yada a101 den alıyorum hem fiyatlarıda uygun hem de şifreler vakumlu şekilde..

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 01 Haziran 2013, 21:39:45 »
Çekiliş ama ürünün üstüne yapıştırıldığı zaman adam gidip şifreyi söküp hiçbir para harcamadan çekilişe katılmış oluyor.O zaman da sizin bizim gibi para vererek katılan insanların hakları yenilmiş oluyor.Üstelik para vermediği için daha fazla şifre alarak şansını artırıyor.

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 02 Haziran 2013, 14:54:51 »
Ajanslar bu sorunun farkında aslında . Ama yinede yapıyorlar.

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 02 Haziran 2013, 17:57:26 »
ben bu gün sucuk aldım paketin içindeydi şifre.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #39 : 03 Haziran 2013, 09:54:36 »
Benim aldıklarımda şifreler hep paket içindeydi.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche