1 günlük rapid şifresi alacağım diye ugrasılmaz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin sitesine girin. gerekli programı indirin. premium üyeymişsiniz gibi iniyor dosylar. örneğin rapidden bir dosyayı indirdiniz. 15-20 dakika sonra kendisini otomatikmen yeniliyor ve rapidin süre engeli bittikten sonra indirmye kaldıgı yerden devam ediyor. ben 3 aydır felan film ve büyük boyutlu programlar için bu programı kullanıyorum. benim için şahane.
paylaşım için teşekkürler mp3 delisi
reklam yapıyor 
selam arkadaşlar reklam yapıyoruz elbette

basitçe kendi yağıyla kavrulan yeni bir site olarak sitede aktiviteyi arttırmak için ufak bir jest.. uğraşamam diyen arkadaşım uğraşmasın ama ilgilenen arkadaşlar için
tek bir konu açıcaklar okadar sonrada rapidden 20 gb a yakın indirceniz toplayın linkleri indirin bi günde hepsini daha ne diyim,üçkağıt yok bişey yok gayet net, ilgileniyorsanız kurallara uygun açın tek bir sonrasında bütün gün rapidi sömürün bu kadar basit ve net olay !!
genel kültür sorusu yok
saygılar
1 günlük rapid şifresi alacağım diye ugrasılmaz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin sitesine girin. gerekli programı indirin. premium üyeymişsiniz gibi iniyor dosylar. örneğin rapidden bir dosyayı indirdiniz. 15-20 dakika sonra kendisini otomatikmen yeniliyor ve rapidin süre engeli bittikten sonra indirmye kaldıgı yerden devam ediyor. ben 3 aydır felan film ve büyük boyutlu programlar için bu programı kullanıyorum. benim için şahane.
ben de bu programı kullanıyorum gayet güzel gerçekten bazen part bittikten sonra hemen başlıyor

rapid çakmıyoooooo
Ölme eşeğim öle tarzı kampanyalardan birisi daha. Bu arada "Mp3DeLiSi" program için teşekkürler.