katılım sayısını sormadım
Hedefmiydi yapan ben arıyım bari..
dostlar lg led tv lerin birisi balıkesir de..ALLAH a şükür..nasip 5-6 katılımdan 1 adet oldu..
Sen misin kazanan Tebrik ediyorum güle güle kulmanızı diliyorum
dostlar lg led tv lerin birisi balıkesir de..ALLAH a şükür..nasip 5-6 katılımdan 1 adet oldu..
bende 5 katılım yaptım ama çıkmaz kısmet yok bizde.Balıkesir görelim o bize yeter
tebrikler. boş geçmiyon maşallah

bu sefer aramayacam ben
Turkcell hat ile bu kampanyaya katılan var mı Bana geri mesaj gelmedi katılıp katılmadığınıza dağil liste yolladım ordan bakdılar sadece bir tane kabul etdilmedi P&G Şifre katılımın cevapları gelmiyor Kipa ve Carrefour kampanyası
Turkcell hat ile bu kampanyaya katılan var mı Bana geri mesaj gelmedi katılıp katılmadığınıza dağil liste yolladım ordan bakdılar sadece bir tane kabul etdilmedi P&G Şifre katılımın cevapları gelmiyor Kipa ve Carrefour kampanyası
benim turkcell carrefour kampanyalarının hepsinde cevap geliyor.
Gariptirki benim hatlarada gelmiyor.Yoldan geçenden atıyorum geliyor..