merhaba arkadaslar. şarjlı cep telefonu kılıfı kullanan var mı acaba?arkadas sordu bılemıcem forumdakı arkadaslara sorayım dedım. kullanan varsa nasıl bişey işe yarıyor mu cok kaba mı yazarsanız sevınırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ben bugün asansörde birinde gördüm şarj kısmı çok büyük değil pratik bir ürün ama telefonu çok fazla kullanmıyorsanız gerek olmayabilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Telefonunu Aktif kullananlar için bulunmaz nimet. Bende iphone 4s var. Şarjlı Kılıfım biraz büyük tarjda olduğu için sürekli montumun cebinde taşıyorum şarjım %1 olduğunda hemen kılıfı takıyorum. %70'e kadar şarj ediyor. Şarj ettikten sonra kılıfı çıkarıyorum. Ben telefonu aktif kullandığım için çok çok işime yarıyor. Herkese tavsiyemdir.
Benim şarjlı kılıf biraz kalın olduğundan, telefonu çok büyük gösteriyor ve telefon daha da ağırlaşıyor. O yüzden sürekli telefonda değil montumun cebinde taşıyorum. Siz berki ince model alırsanız devamlı kullanabilirsiniz. Ama dediğim gibi şarj sorunu yaşıyorsanız, cepte taşıma bile dert demeyin, alın...
anladıgım kadarıyla sarj bittiği zman buna takıyoruz bunun içinde sarj oluyor. tavsıye edıyorsanız hemen alalım bundan