Ben&Jerry’s’in dünyada 35’inci Türkiye’de 6’ncı kez kutladığı geleneksel “Bedava Dondurma Günü” bu yıl 9 Nisan’da kutlanacak. Ben&Jerry’s mağazalarına uğrayan tüm dondurma severlere en kocaman parçalı, en kocaman lezzetli veen eğlenceli efsane dondurmalar bedava!
Dünyanın en kocaman parçalı, en sorumluluk sahibi ve en eğlenceli dondurması Ben&Jerry’s, tüm dünyada geleneksel hale gelen Bedava Dondurma Günü’nü Türkiye’de altıncı kez kutluyor.25 ülkeyle beraber Türkiye’de de her yıl heyecanla beklenen Bedava Dondurma Günü’nde, istediğiniz en kocaman parçalı dondurmayı ücret ödemeden alabilir, dünyanın en eğlenceli dondurmasının lezzetini doya doya yaşayabilirsiniz. Geçen yıl tüm dünyada 1 milyondan fazla dondurma ile tutkunlarını gülümseten Bedava Dondurma Günü etkinliği, bu yıl 9 Nisan günü, 12.00-20.00 saatleri arasında kutlanacak. Bedava Dondurma Günü, Cinemaximum sinemaları içerisinde yer alan Ben&Jerry’s mağazalarının yanı sıra Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin’de duyurulacak noktalarda düzenlenecek.
35 yıldır süren en eğlencelilezzet geleneği
Ben&Jerry’s’in hikâyesi 1978 yılında Ben ve Jerry isimli iki okul arkadaşının, Amerika’nın karla kaplı Vermont eyaletinde bir benzin istasyonunda açtıkları dondurma dükkânıyla başladı. Çok başarılı geçen bir yılın ardından Ben ve Jerry, dondurma dükkânlarında sadık müşterilerini ücretsiz dondurmayla ödüllendirmeye karar verdi. Böylelikle Bedava Dondurma Günü 35 yıldır devam eden efsanevi bir kutlama haline geldi.
cinemaximum un biletle girilen kısmında bunlar . açıkta mağaza var mı ki ?