0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çakra yüzük geldi, turuncu yeşil gelmiş şansıma mavi tonları olsaydı kullanırdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçakra yüzük geldi, turuncu yeşil gelmiş şansıma mavi tonları olsaydı kullanırdım benimki de aynı renk.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçakra yüzük geldi, turuncu yeşil gelmiş şansıma mavi tonları olsaydı kullanırdım benimki de aynı renk.güle güle kullanın kızlar resimde tarz bişi gibiydi ama gerçeği nasıl bilemiyom
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçakra yüzük geldi, turuncu yeşil gelmiş şansıma mavi tonları olsaydı kullanırdım benimki de aynı renk.güle güle kullanın kızlar resimde tarz bişi gibiydi ama gerçeği nasıl bilemiyom benim niyetim ucundaki çakrayı alıp başka bir takı tasarlayarak kullanmak... ip örgü ne olur bilemem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçakra yüzük geldi, turuncu yeşil gelmiş şansıma mavi tonları olsaydı kullanırdım benimki de aynı renk.güle güle kullanın kızlar resimde tarz bişi gibiydi ama gerçeği nasıl bilemiyom benim niyetim ucundaki çakrayı alıp başka bir takı tasarlayarak kullanmak... ip örgü ne olur bilemem o kadar kötü yani güzel düşünmüşsün