0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBilseydim daha isterdim. Şimdi tekrar istesem gönderirler mi yine Bitmemiş anladığım kadarıyla 10.000yok canım daha bitmez 10.000 kişi hayatta dolmaz 3.000 kişi bile olduysa anca olmuştur..
Bilseydim daha isterdim. Şimdi tekrar istesem gönderirler mi yine Bitmemiş anladığım kadarıyla 10.000
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBilseydim daha isterdim. Şimdi tekrar istesem gönderirler mi yine Bitmemiş anladığım kadarıyla 10.000yok canım daha bitmez 10.000 kişi hayatta dolmaz 3.000 kişi bile olduysa anca olmuştur..Siz kaç tane istediniz? Geldi mi
banada 4adet geldi çok tatlılar: )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada 4adet geldi çok tatlılar: )4 tanemi talep etmiştiniz?talepten kaç gün sonra geldi?hangi şehir?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada 4adet geldi çok tatlılar: )4 tanemi talep etmiştiniz?talepten kaç gün sonra geldi?hangi şehir?şehir ankara talepten 1hafta sonra hepsi birlikte geldi. kendim ablam eşim ve görümcem için istemiştim hepsi geldiler.bence sizde bi daha isteyin gönderiyorlar zaten 15ml hemen biter
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada 4adet geldi çok tatlılar: )4 tanemi talep etmiştiniz?talepten kaç gün sonra geldi?hangi şehir?şehir ankara talepten 1hafta sonra hepsi birlikte geldi. kendim ablam eşim ve görümcem için istemiştim hepsi geldiler.bence sizde bi daha isteyin gönderiyorlar zaten 15ml hemen biterben 7 tane talep ettim farklı mail adresleriyle umarım kendi adıma gelir 50ml zaten 20tl 4 kutu gelse 60ml eder