Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin05 Ağustos 2009 Çarşamba
Bu da Benim Kampanyam!Yarış Başlıyoorrrr
Merhaba Blogdaşlarım ve siz değerli izleyicilerim biraz hareket gelsin bir mini kampanya da ben yapayım dedim:)Umarım keyifli geçer bu süreç.Nacizane hediyelerimi sitemi takip edenlere göndermek istiyorum.Gelelim yarışmamızın içeriğine;
Blog sahipleri için;
Kendi bloglarında yarışmaya ait alt başlık ilan ederek site adresimizi paylaşacaklardır.
Siteye üye olarak izleyici olmaları gerekmektedir.Sitelerindeki postu yorum kısmından bana ulaştırmalarını istiyorum.
Bireysel takipçiler için;
Siteye üye olunuz izlemeye alınız.
Gerçek dışı profiller oluşturmayınız herkesin tek katılım hakkı mevcuttur.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Gelelim Yarışma Konumuza;
1)Blog sahiplerinin katılımı için belirlenen konu;
''BLOG DÜNYASINA BAKIŞ VE ENTELLEKTÜEL GİRİŞİM ÇABASI OLARAK BLOG EDİNME.''konusu hakkında kendi cümlelerinizden oluşan yorum nitelikli kısa yazılarınızı bekliyorum.Katılanlar araasından bir kişi çekilişle STEFANEL SATEN EL ÇANTASINA sahip olacak.
2) Bireysel takipçilerin katılımı için belirlenen konu;
Blog içinde yayınlamamız için sizlerden gelenler başlığıyla yayınlanacak olan tüm uygun nitelikli yazılarınızı öykülerinizi deneyimlerinizi ve farklı tariflerinizi giysilerinizi fotoğraflayarak (İlla ki fotoğraf göndermek şart değil)bizlerle bölüşenler arasından 1 kişi çekilişle küpe ve Avon spa kreminin sahibi olacak.
*Yarışma blog sahibi ve diğer izleyici arkadaşların katılımına açıktır.
*Yazılarınızı ad soyad ve sitedeki izleyici nickinizle birlikte Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderiniz.İzleyici olmayanların katılımı geçersizdir.
*3 adet hediyemiz mevcut.
*Blog sahiplerine Stefanel marka şık abiye el çantasını ,diğer bireysel izleyicilere de 2 renk
taşlı zarif küpe ve yanında Avon spa rahatlatıcı el ve ayak kremi hediye edeceğim.
*Yarışma 05.08.2009 tarihinde başlayıp 25.08.2009 saat 00:00 da sona erecektir.
*Sonuçlar 26.08.2009 sabahı blog üzerinden açıklanacaktır.
*Katılımcı ve kazanan arkadasların yazılarını site üzerinde paylaşacağım.
Şansınız Bol Olsun.