0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeyler sonuçlar açıklanmış : dasilva senin puanına da kurduğun ligden baktım çok ilginç ki aynı puanı almışız evet öyle olmuş hafta puan olarak pek iyi olmasa da ligin başlangıcı sonuçta iyi bi açılış yapmış sayılırız önümüzdeki maçlara bakıcaz artık... sonuçlar nerede açıklanmış girişte uyarı veriyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeyler sonuçlar açıklanmış : dasilva senin puanına da kurduğun ligden baktım çok ilginç ki aynı puanı almışız evet öyle olmuş hafta puan olarak pek iyi olmasa da ligin başlangıcı sonuçta iyi bi açılış yapmış sayılırız önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
beyler sonuçlar açıklanmış : dasilva senin puanına da kurduğun ligden baktım çok ilginç ki aynı puanı almışız
ben puanımı göremedim ""Şu anda haftalık sonuçlar hesaplanmakta olduğu için bu sayfaya erişim kısıtlanmıştır.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. "" yazıyor...sizler kaç puan aldınız arkadaşlar
kazananlar belli oldu bakabilirsiniz