0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
annem cuma aldı saat 9 buçuk gibi.onun yüklenmiş..bu arada kaçıncı olduğumuzu sorabiliyomuyuz?nereye sorcaz bide eğer 500 e giremediysem iade yapıp aynı kartla sabah alsam olarmı acep:?
pazar 9:24deki yuklenmis cumartesi gece 00:005de sanal marketten yaptigim yuklenmemis sanal markette sorun yasayan oldu mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpazar 9:24deki yuklenmis cumartesi gece 00:005de sanal marketten yaptigim yuklenmemis sanal markette sorun yasayan oldu mu?simdi mh'leriyle konustum gece 00 degil sparisin hazirlandigi saat baz aliniyormus yani sana l market mantikli bir hareket degilmis neyse urunleri iade edeyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpazar 9:24deki yuklenmis cumartesi gece 00:005de sanal marketten yaptigim yuklenmemis sanal markette sorun yasayan oldu mu?simdi mh'leriyle konustum gece 00 degil sparisin hazirlandigi saat baz aliniyormus yani sana l market mantikli bir hareket degilmis neyse urunleri iade edeyimaynen bende 2 gün bekledim sordum malesef öyleymiş iptal ettim şimdi aynı kartla marketten alsam olur mu acaba??
görseldeki ürünlerden almak şart mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingörseldeki ürünlerden almak şart mı?değil ama zaten kampanya sona erdi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingörseldeki ürünlerden almak şart mı?değil ama zaten kampanya sona erdi.27 marta kadar diye biliyorum