0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bende açmıştım konuyu ama akıllı moderatörümüz konuyu kilitlemiş ve geri dönüşüme göndermiş hangi mantıksa bilemiyorum artık nerde gereksiz şeyler varsa onlar açık gerekli şeyler kilitli çok değişti bu forum çookk ..
Adı üstünde geri dönüşüm alonecigim geri getirebilirim :)Bak geri gelmiş bile
ben söyledikten sonra dönse ne yazar baştan gitmicektiki dönmesin .. biri bişey yazmak istediğinde bide konuyu geri getirin demez heralde ..
tuzsuyi12-07-2009, 02:05Walla En İyisini Ben Yaptım Galiba Bana Mesaj Gelir Gelmez Bedava Diye Aradım Verdiği Numarayı. Bir Beyfendi CIktı Karşıma Dedi İşte her Yüklemenizde Size Hediye Puan Veriyoruz Ole Ediyoruz Şöyle Ediyoruz Diye Saymaya Başladı. Bende Lafı Yarıdan Kesip Suanki Verdiğiniz Puanla Bişe Alabilirmiyim Diye Sordum. Yok Dediler Kontör Yüklemeniz Gerekli Kredi Kartınızdan. Kredi Kartınız Varmı Sordu. Var Dedim. Dedi Adınızı ve Soyadınızı Birde Kredi Kartı Bilgilerinizi Alabilirmiyim Dedi. Dedim Ben Babama Bile Vermiyorum Kredi Kartımı Sana Neden Vereyim Dedim. Hem Kontör Lazım Olsa Market 5 Mt Yanımızda Senden Neden Alayım. Gidin Başka Birini Kandırın Bir Dahada Mesaj Falan İstemiyorum Telefonuma Dedim. Adam Zar Zor Bi İyi Akşamlar Diyebildi O Kadar :ok::ok: