Gönderen Konu: Fanatik Fantezi Futbol (03.08.09)  (Okunma sayısı 9825 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erselersel

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Fanatik Fantezi Futbol (03.08.09)
« Yanıtla #30 : 10 Ağustos 2009, 23:49:13 »
16 puanla kactı be agam 1. olanda guıza var ordan kaybettık neyse artık haftaya ins
BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 11 Ağustos 2009, 00:20:08 »
rezillik yaaaaa   29 puan almışım   :D  :D  :D
artık haftaya daha düzgün bir kadro yaparızzzz  :-\  :-\

Çevrimdışı dasilva13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #32 : 11 Ağustos 2009, 17:42:48 »
bu ne kardeşim ya ne top çalma top kaybetme puanları eklenmiş ne de takım sonucu puanı.puanlar hızlı olsun diye eksik hesaplanmış.belkide birinci farklı olucaktı.1 puan bile çk önemli bu oyunda ortalama için arkadaşlar mail yağmuruna tutalım siteyi ve puanlama tekrar yapılsın.geçen sene ligtvde de böyle bişey olmuştu.tekrar puanlama yapılmıştı...

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 11 Ağustos 2009, 17:48:11 »
sanırım buradan hediye kazanmak için kasmamız ya da müneccime yatmamız gerekecek adam ceyhun u kaptan seçip birinci olmuş ben kadroya alsaydım kesin kırmızı kart görürdü hissetmek lazım

Çevrimdışı dasilva13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #34 : 11 Ağustos 2009, 17:57:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sanırım buradan hediye kazanmak için kasmamız ya da müneccime yatmamız gerekecek adam ceyhun u kaptan seçip birinci olmuş ben kadroya alsaydım kesin kırmızı kart görürdü hissetmek lazım

o şans ama sezon ödülü denen bişey var sonuçta puanlamayı yanlış yaparlarsa nası olucak ayrıca ceyhun o puanı alamayabilirdi top kayıpları eklenseydi.bu tür oyuncuların ne kadar top kaybı yaptıkları ortada çünkü

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 11 Ağustos 2009, 18:00:08 »

o şans ama sezon ödülü denen bişey var sonuçta puanlamayı yanlış yaparlarsa nası olucak ayrıca ceyhun o puanı alamayabilirdi top kayıpları eklenseydi.bu tür oyuncuların ne kadar top kaybı yaptıkları ortada çünkü

öyle ama adam 2 gol attı ilk haftadan sonuçta kafanda galip takımları belirleyeceksin kadroyu da ona göre şekillendireceksin gerisi şans 60 puan aldım kaptan da alex idi bende ama ne fayda :) bu işlerde ciddi takip ve biraz da sezgi gerekiyor

Çevrimdışı dasilva13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #36 : 11 Ağustos 2009, 18:10:01 »

öyle ama adam 2 gol attı ilk haftadan sonuçta kafanda galip takımları belirleyeceksin kadroyu da ona göre şekillendireceksin gerisi şans 60 puan aldım kaptan da alex idi bende ama ne fayda :) bu işlerde ciddi takip ve biraz da sezgi gerekiyor

ankaragücü galip mi geldi ;D sen ayrıca alexe o parayı verdikten sonra iyi bi kadro kuramazsın ki.bütçe çok kısıtlı.adam başına 3000tl bile çok geliyo.takip ve sezgide sorun yok ama herkes işini doğru yapsın.dediğim o

Çevrimdışı dasilva13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #37 : 12 Ağustos 2009, 17:58:31 »
arkadaşlar puanlama tekrar yapılıyo sayemde . hayırlısı olsun...

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 12 Ağustos 2009, 18:08:33 »
arkadaşlar puanlama tekrar yapılıyo sayemde . hayırlısı olsun...

:o  :o  :o   yapılmış bileeeee ...
benim puanım iyice azaldı haaaaa  17 puanım var  :D  :D  :D

Çevrimdışı dasilva13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #39 : 12 Ağustos 2009, 18:18:07 »
daha tamamlanmamış sanırım çünkü hala aynı sorunlar var.puanlar düşmüş ama sıralama yükselmiş.önemli olan da o zaten