0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hazır konu açılmış bende sorayım 3d tv almayı düşünüyoruz senelerdir kazanamadım en güzel kampanyayı nerede bulabiliriz gözlük filan hediye edilen ve 3d marka tavsiyeniz var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHazır konu açılmış bende sorayım 3d tv almayı düşünüyoruz senelerdir kazanamadım en güzel kampanyayı nerede bulabiliriz gözlük filan hediye edilen ve 3d marka tavsiyeniz var mı?biz teknosadan philips aldık 3000 küsürden 1900 e düşmüştü..3 dsi çok mükemmeldi.gerçi henüz evde izleme imkanımız olmadı ama...6 tane gözlükte hediye..
TV yi almak uydu alıcısını seçmekten daha kolay olmuştu. Ne çok seçenek varmış arkadaş. İyi olanıda bulamadım bir türlü. HD olan cihazlarda genel şikayet normal yayının çok kötü olduğu yönünde.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTV yi almak uydu alıcısını seçmekten daha kolay olmuştu. Ne çok seçenek varmış arkadaş. İyi olanıda bulamadım bir türlü. HD olan cihazlarda genel şikayet normal yayının çok kötü olduğu yönünde.Dreambox kanal geçişleri ve linux işletim sistemi ile bir harika. Adı gibi rüya cihaz bence.