valla geçen yılda paso bu milliyette yarıştım birçok kez ılk 20ye gırdım ama şu laptopu bi türlü kazanamadım.Bu hafta buyuk ıhtımalle kazanamadım yine ama devam edicem gene.Haftaya bi mola vericem sora tekrar dvm
carsi yarıscanmı bu hafta mıllıyette?
karar veremedim senin sırana göre karar verecem çünü aldığımız puanlar genelde aynı
ben 1 haber kacırdığım ıcın 7puan ordan gıttı bıde 2 sanıye gec tıkladım bı habere ordanda gıttı yanı toplam 9puan kacırdım cok mrk edıyorum bakalım 1. ile aramda kac puan fark olucak
ersel galiba yarışma bitmiş çünkü hiç bir haberin yanında sayaç yok
ersel galiba yarışma bitmiş çünkü hiç bir haberin yanında sayaç yok
evet carsi bende sımdı gordum sayac fln yok yarışmaya dair herhangi birşeyde yok demekki bitmiş.sadece 3 hafta sürdü geçen sene yaptığı yarışmalar 7-8 hafta sürüyordu
İşte haftanın 3 talihli ismi
Milliyet okurları kazanmaya devam ediyor. İşte bu haftanın en hızlı okurları ve ödülleri Milliyetin yeni yarışması 'Hızlı Tıklayan Kazanıyor'un bu haftaki talihlileri belli oldu. Bu hafta Milliyet'in en hızlı okuru 15 bin 559 puan toplayan Şükrü Sakal oldu.
Yarışmada birinci olan okurumuz Samsung NC10 Netbook, ikinci okurumuz Samsung S3 MP4 Player, üçüncü okurumuz ise Samsung WEP 850 Bluetooth Kulaklık sahibi oluyor
İŞTE YARIŞMADA İLK 20 İSİM
Şükrü Sakal 15.559 puan / NC10 Netbook
Seher Erol S3 MP4 Player T
arık Akaydın WEP 850 Bluetooth Kulaklık
Neşe Durgut
Özgür Çavdar
Merve Çelik
Osman Yılmaz
Burhan Tümüklü
Hikmet Yalçın
Firat Oltulu
Resul Uzun
Haldun Atacan
Cem Çınar
Alper Özsoy
Ramazan Can
Nevzat Köksal
Koray Yaldız
Fahri Çakan
Çağrı Özcansarı
Mehmet Ensari Durukan
ERSEL KAÇ PUANLA KAÇIRDIN LAPTOPU?
62 puanla kacırmısım bu 62 puanın 9puanı nasıl kacırdıgımı bılıyorumda gerıye kalan 53 puan nerden onu anlamadım