Gönderen Konu: Doğa Koleji (30 Eylül)  (Okunma sayısı 1310 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Doğa Koleji (30 Eylül)
« : 07 Şubat 2013, 18:13:31 »
Kendi okulunuzu kurun, geliştirin ve yönetin! Oyunun sonunda iPhone5, Nintendo wii ve Canon Powershot SX130 sizleri bekliyor! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

(konu açık mı bilemiyorum)
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2013, 16:11:18 Gönderen: admin »
izgim

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
Ynt: Doğa Koleji (30 Eylül)
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2013, 20:12:13 »
illa arkadas davet i olcak yoksa oynayamzsın oyunalrı öok sacma aslında beğenili ve dvtli yarışamalar alt başlık acılsa
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı dreamon

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2013, 20:35:03 »
oyun ekim ayına kadar sürecekmiş, o kadar uzun süre oynanacak bir oyun olduğunu tahmin etmiyorum.

Çevrimdışı EuphoriA

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2013, 00:10:04 »
Hiç boşuna uğraşmayın :) İki hafta önceydi. O ara listede birinci olan kişinin puanı önce 3-4 gün durdu. Sonra puanı garip bir şekilde??? gerilemeye başladı. Sonra komple puanını sildiler. Bilin bakalım o esnada ne oluyordu :D Şu anda birinci durumda olan kişi günlük 300-400 puan artışıyla yukarıya tırmanıyordu. Sonunda listede birinciliğe çıkardılar ardından ikinciyle arasındaki puan farkını sağlamlaştırdılar. Olan biteni görenlerde zaten oyunu oynamayı bıraktı. Şu andaki puan artışları sistem tarafından otomatik verilen günlük artışlar. 

Yani birinci zaten belli. 300 - 500.-TL lik Wii veya fotoğraf makinası için 8 ay uğraşırım diyenin yolu açık olsun. Ben oynamayı bırakıp sayfadan beğenimi geri çektim. Kepazeliklerine başka figüran bulsunlar.