0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar! Katılımınız için teşekkürler ancak çok az bir katılım oldu bu... Haydi biraz insan davet edelim![/quotearkadasım halkaya eklemek ne demek
oldumu anlamadım halka dediğiniz nedir onuda anlamadım ya olmuşmuLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoldumu anlamadım halka dediğiniz nedir onuda anlamadım ya olmuşmuLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba!+1 verdiğinizde bunu paylaşmalısınız. Aksi halde sizin Google Plus sayfanıza girdiğimizde bunu göremeyiz ve +1 verip vermediğinizi tespit edemeyiz.Sevgiler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoldumu anlamadım halka dediğiniz nedir onuda anlamadım ya olmuşmuLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba!+1 verdiğinizde bunu paylaşmalısınız. Aksi halde sizin Google Plus sayfanıza girdiğimizde bunu göremeyiz ve +1 verip vermediğinizi tespit edemeyiz.Sevgiler.kontrol edermısınız olmuşmu bu sefer anladım sanırım