Gönderen Konu: ALINIK BİLGİSAYAR MASA ÜSTÜ VEYA LAPTOP  (Okunma sayısı 1679 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
ALINIK BİLGİSAYAR MASA ÜSTÜ VEYA LAPTOP
« : 04 Mart 2013, 14:39:08 »
arkadaşlar masa üstü veya laptop lazım fiyatı fazla pahalı olmuyacak oğlum için istiyorum işlemçisi ve ekran kartı yüksek olacak (i5-1gb)örnek olarak mesala fiyat 500 tl verebilirim ancak ankara olması tercih sebebim ya da istediği bir ürünü kredi kartı ile çekim yapabilirim ürün sıfır olması lazım

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Ynt: ALINIK BİLGİSAYAR MASA ÜSTÜ VEYA LAPTOP
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2013, 14:43:31 »
yanlış anlamayın ama 500tlye anca i5 işlemciyi alırsınız, 500Tlye böyle bir kasa bulmanız imkansız.

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2013, 14:54:51 »
smile örnek sadece bende biliyorum çift çekirdek oyunları ve bazı programları kaldıran bir bilgisayar istiyorum pes 2013 fifa 2013 mesala örnek oyunlar bunu gibi ekran kartı iyi olan

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2013, 15:01:51 »
Çoğu kullanıcı oyunları pc'de değil de PS3 yada XBOX 360 'da oynuyor..Aslında hocam PS3 yakışır sizin eve...:)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
smile örnek sadece bende biliyorum çift çekirdek oyunları ve bazı programları kaldıran bir bilgisayar istiyorum pes 2013 fifa 2013 mesala örnek oyunlar bunu gibi ekran kartı iyi olan
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2013, 15:05:17 »
oğlum pc oyun oynadığı için illa bilgisayar al diye tutturdu.Yoksa alacağımdan değil sırf onun gönlü olsun diye imkanım olsa daha iyi bir bilgisayar almak isterim yok ama bu aralar devrim senin bende kazansam keşke bir bilgisayar oyun konsolu gerek kalmaz devrim kardeş
« Son Düzenleme: 04 Mart 2013, 15:16:50 Gönderen: deliefe06 »

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2013, 15:14:14 »
İnş . hocam inş.. En kısa zamanda umut ederim ki müjdeli haberler alırsın..Evladın olunca yok da diyemiyorsun..Bir yolunu bulmaya çalışman bile ona vermiş olduğun değeri ortaya koyuyor..Hayırlısı olsun Abdullah Abi... :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
oğlum pc oyun oynadığı için illa bilgisayar al diye tutturdu.Yoksa alacağımdan değil sırf onun gönlü olsun diye imkanım olsa daha iyi bir bilgisayar alıyorum yok ama bu ralalr devrim senin bende kazansam keşke bir bilgisayar oyun konsolu gerek kalmaz devrim kardeş
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı ŞanssızHediyeAvcısı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ebulfeth
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2013, 17:19:15 »
Bende sıfır hiç kullanılmamış şu ürün var satıyorum; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

500 liraya dediğiniz gibi bilgisayar bulmanız çok zor.Benim üründe yeni nesil oyunlar için 3D grafik hızlandırma 2gb ram 500gb hdd  amd çift çekirdek vs. Beğenirseniz fiyatta anlaşırız.
Şanssız Hediye Avcısı

B a k a r s ı n  B i r  G ü n  K a z a n ı r ı m.

Özgür Mısır - Özgür Suriye - Özgür Filistin - Özgür Doğu Türkistan

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 04 Mart 2013, 17:35:58 »
senin ürün sıfır mı 2.el mi güzel de o kadar para veremem birde forumdan ankara dan biri olursa alıp vermek kolay olsun istiyorum

Çevrimdışı ŞanssızHediyeAvcısı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ebulfeth
« Yanıtla #8 : 04 Mart 2013, 21:27:17 »
ürün sıfır  hiç kullanılmadı faturalı 2yıl garantisi var . ben istanbuldayım gönderirim sorun olmaz
Şanssız Hediye Avcısı

B a k a r s ı n  B i r  G ü n  K a z a n ı r ı m.

Özgür Mısır - Özgür Suriye - Özgür Filistin - Özgür Doğu Türkistan