0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu başlık neden kapandı acaba ...keşke açıklamış olsaydınız. yanlış bişeymi var acaba bende üye olacagımda siteye yanlış bişey varsa üye olmayım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu başlık neden kapandı acaba ...keşke açıklamış olsaydınız. yanlış bişeymi var acaba bende üye olacagımda siteye yanlış bişey varsa üye olmayım.öyle gerekli görülmüş bende tam bilmiyorum nedenini
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu başlık neden kapandı acaba ...keşke açıklamış olsaydınız. yanlış bişeymi var acaba bende üye olacagımda siteye yanlış bişey varsa üye olmayım.öyle gerekli görülmüş bende tam bilmiyorum nedeninitamam işte bende bunu diyorum.madem bir terslik var neden tam silinmemiş yada detayını yazzalar keşke değilmi.üye olmadım