valla başkalarının hakkına girmeklle içiniz rahatsa alın hepsini bence hiç sorun değil
Bu mesajı da heralde yanlışlıkla yazdınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin+
Kayit olun veya
giris yapin
Çok kere tartışılan konu ve bence üzücü yorumlar. Lütfen şu forum ailesi içinde bir birimizi kırmayalım. 21 adet veya 5 adet sonuç olarak bu bir yarış. Yorumlarımız kırıcı olabiliyor.
Çok kere tartışılan konu ve bence üzücü yorumlar. Lütfen şu forum ailesi içinde bir birimizi kırmayalım. 21 adet veya 5 adet sonuç olarak bu bir yarış. Yorumlarımız kırıcı olabiliyor.
Millet kendine bakmadan böyle anlamsız kıskançlık krizlerine girip laf attığı sürece bu işler böyle gider.
hem bir yığın kazanırlar hemde filozof kesilirler
bencede ileri geri konuşmak boş ama bence doğru olanı belli bir miktar kazanıldıktan sonra diğer kazanamayan ve çok isteyen arkadaşlara gerçek anlamda yardımcı olmak güzel birşey
bencede ileri geri konuşmak boş ama bence doğru olanı belli bir miktar kazanıldıktan sonra diğer kazanamayan ve çok isteyen arkadaşlara gerçek anlamda yardımcı olmak güzel birşey
Kimbilir orjinal hesabın nedir. 2 mesajın var 2side benim hakkımda, ilginç.
herkes istediği kadar kazanabilir ama bu kul hakkına girer haramdır
valla başkalarının hakkına girmeklle içiniz rahatsa alın hepsini bence hiç sorun değil
Bu mesajı da heralde yanlışlıkla yazdınız.
Kayit olun veya giris yapin
+
Kayit olun veya giris yapin
pek dikkatliymişsin.. ama hesapların hepsinin bir sahibi var... ayrıca 10 20 tane hediye birden kazanan bir insan değilim...
bencede belli bir miktar kazanılır gerisi bırakılır .. kimsenin kıskançlık yaptığı falan yok alan alsın... ama böyle 21 tane kazandım demekte ayıp yaniiii
Ay ben bu matarayla okula geldiğimi düşünemiyorum.Bizim işitme engelliler direk yapıştırı''öğretmen sarhoş içiyor''Buda büyür büyür bir bakmışım müfettişler okulda
Ay ben bu matarayla okula geldiğimi düşünemiyorum.Bizim işitme engelliler direk yapıştırı''öğretmen sarhoş içiyor''Buda büyür büyür bir bakmışım müfettişler okulda 
aynenn bende çok düşündüm orasını içine su koyarsın içer zannederler