arkadaşlar değişik bir yarışma ilgilenenler olursa
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin en son katılım tarihi 10 Eylül 2009 Perşembe günü
herbir yarışmanın ödülleri farklı swatch reklam filiminde oynama şansı gibi ödüller var
herbir yarışmanın ödülleri farklı swatch reklam filiminde oynama şansı gibi ödüller var
teşekkürler 18 yaşından küçüklerde katılabiliyormu peki ben baktım göremedim eğer 18 yaşından küçükler katılabiliyorsa mtv'de 10 saniye adlı yarışmaya katılacağım
teşekkürler 18 yaşından küçüklerde katılabiliyormu peki ben baktım göremedim eğer 18 yaşından küçükler katılabiliyorsa mtv'de 10 saniye adlı yarışmaya katılacağım
katılamıyor sanırım legolas koşullarda böyle yazıyor
.....Turkey and United Kingdom
aged 18 years and over at the time of entry, excluding employees and immediate relatives of employees of MTV Networks Europe (the "Promoter") and/or Swatch S.A...
offf ödüller inanılmaz güzel
Ne biçim bir ödül bu? Bu gün bir reklem filminde oynayan amatör oyuncular bile en aşağı 3000 ytl para alıyorlar, ödül kazanama nyetine birde bedava reklem filminde oynamak da neyin nesi! Ne uyanıklar...
Ne biçim bir ödül bu? Bu gün bir reklem filminde oynayan amatör oyuncular bile en aşağı 3000 ytl para alıyorlar, ödül kazanama nyetine birde bedava reklem filminde oynamak da neyin nesi! Ne uyanıklar...
bedavamı oynatacaklar vay uyanıklar valla