Gönderen Konu: ÇekilişLe sPor Ayakkbı  (Okunma sayısı 3809 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı athirsizi

• Yeni Kampanyacı
  • *
ÇekilişLe sPor Ayakkbı
« : 30 Temmuz 2009, 12:22:21 »

1. Promosyon Tanımı: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ’a girerek e-posta adresinizle Barcin.com üyesi olun. Satınalma yapmanız gerekmemektedir. Satınalma yapmanız hediye kazanma ihtimalinizi arttırmaz. Geçerli ve üyelik bilgilerinde belirtilen isime ait bir e-posta adresi ile kayıtlı olmalısınız. Farklı e-posta adresleri ile kayıt olmak kazanma şansınızı arttırmaz, zamanınızı boşa harcamayın. Girilen tüm bilgiler Barcin.com’a ait olur. Üyeler Barcin.com tarafından e-posta adreslerine duyurular ve özel indirimler hakkında e-postalar alacaklardır, istenildiği takdirde bu hizmetten üyelik panelinden çıkmakta özgürdürler. Bu promosyon her ay tekrar edecektir. Barcin.com bu promosyonu değiştirme ya da iptal etme hakkını saklı tutar.

2. Gizlilik: Barcin.com üyelerinin bilgilerini ya da e-posta adreslerini 3. şahıslara satmayacağını / kiralamayacağını taahüt eder. Tüm üyelerimizin gizlilikleri üyelik sözleşmemizde belirtilen maddelerle koruma altındadır. Üyelik sözleşmemizi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden görebilirsiniz.

3. Katılım: Ayda 1 (bir) kere, her ayın ilk Pazartesi günü; sistem tarafından uygun katılımcılar arasından tamamen rastgele bir seçim yapılır. Hediye kazanma şansınız portföyümüzdeki uygun katılımcıların sayısına göre değişim gösterir. Hediye kazanan üyeye e-posta yolu ile haber verilir. Eğer e-posta adresi yanlış ya da kullanıcıya erişilemiyorsa rastgele seçim tekrarlanır. Hediye sahibiyle ilgili bir anlaşmazlık yaşandığı takdirde hediyenin asıl sahibi e-posta adresinin sahibidir. Her üye aynı takvim yılı içinde ancak 1(bir) kez hediye kazanabilir.

4. Hediye: Aylık talihliler Barcin.com tarafından tutarı en fazla 100YTL olan ayakkabı kazanırlar. Kazananlardan Barcin.com’da kullanılmak üzere bazı yazılı ve görsel materyaller istenenebilir. Kazananlar hediyenin gönderiminden oluşacak kargo masraflarını karşılamayı taahüt eder. Hediyeyi kabul etmek Barcin.com’a kazananın ismini, yaşadığı şehri, yaşını promosyon amaçlı kullanma iznini verir. Barcin.com bu bilgiler için tekrar izin istemek ya da bedel ödemek zorunda değildir. Hediye edilen ayakkabının değiştirilmesi ya da karşılığında para iadesi talep edilmesi mümkün değildir.

5. Genel Kurallar: Türkiye sınırları içinde yaşayan, hediyeyi kazandığı gün itibariyle 18 yaşını tamamlamış kişilere açıktır. Barçın Spor A.Ş çalışanları ya da çalışanlarının 1. derecedeki akrabaları bu promosyona katılamaz. Barcin.com üyelik bilgilerindeki yazım hatalarından, eksik bilgilerden sorumlu değildir. Barcin.com telefon hatlarındaki aksaklıklardan, bilgisayar sistemi ya da aksamındaki problemlerden, internet hattınız ya da bağlantı sorunlarınızdan sorumlu değildir. Barcin.com uygun görmediği; şüpheli üyelik, birden fazla üyelik, bir yazılım tarafından otomatik olarak gerçekleştirildiğine kanaat getirilen üyelikler neticesinde hediyeyi göndermeme ve / veya promosyonu değiştirme hakkını saklı tutar.

6. Kazananlar: Bir önceki ayın kazananının adı ve soyadının ilk harfini görmek için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ‘u ziyaret edin.

7. Sponsor: Barçın Spor A.S , Nadir Nadi Cad. No:27 Konak – İzmir bu promosyonun yetkili sponsorudur ve promosyon ile ilgili değişiklik yapma ya da iptal etme hakkını saklı tutar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı athirsizi

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: ÇekilişLe sPor Ayakkbı
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2009, 12:47:05 »
bu arada her ayın başı çekiliş var tam zamanın da Keşfettik :) 2 gün sonra ayın 1'i :)

Çevrimdışı ciceq

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2009, 13:07:14 »
Bilgilerimi güncelledim, tekrardan bısey yapmaya gerek yok deılmı, uye olan herkesın sansı var ?

Çevrimdışı athirsizi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2009, 13:10:20 »
Bilgilerimi güncelledim, tekrardan bısey yapmaya gerek yok deılmı, uye olan herkesın sansı var ?

evet üye oLan herkesin şansı var ve bunun için siteden alışveRis yapmak dahi gerekmiyor..!00 tL ye kadar sınırı vaR ayakkabının yani dolayısıylı 100 tL lik bi ayakkabı :)

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2009, 13:11:58 »
siz yenisiniz arkadaşlar bu kampanya fos bir kampanya daha önce açıldı ben 9 ay dır üyeyim bir şey yok forumda kazana da yok boşuna uğraşmayın

Çevrimdışı athirsizi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2009, 14:34:00 »
siz yenisiniz arkadaşlar bu kampanya fos bir kampanya daha önce açıldı ben 9 ay dır üyeyim bir şey yok forumda kazana da yok boşuna uğraşmayın

sonuçta tek bi çekiliş tek bi kazanan ihtimali düşük oLabiLir ama fos oldugunu nerden biLebiLiriz..

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2009, 15:35:01 »
Bız uyeyız zaten her aykı cekılıse dahılmıyız :/
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı dh

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2009, 16:05:53 »
Ne zamandır üyeyim,tıssss!

Çevrimdışı alara04

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2009, 16:18:24 »
Her ay yeni üye olanlar arasında çekiliş yapılıyor diye biliyorum ama...

Çevrimdışı athirsizi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2009, 19:19:07 »
neTTe takılırken faRk eTTim baktım ve sizLerLe payLaşmak isTedim :) şans bu tutar mı tutar :)