Gönderen Konu: İlk 250 kişiden biri ol, kalpli kulaklık ayırıcı kazanma şansını yakala!  (Okunma sayısı 3413 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hayriye88

• Yeni Kampanyacı
  • *
ben bugun  gıttım daha oncekı takwımlı kupalarımdn aldım hem kendıme hem esıme 2 tanede kulaklık ayırıcı aldım cok sırınler yalnız yonetım ofısı saat 6 ya kadar acıkmıs dun gıttım 10 dakıka ıle alamadım bılgınıze

Çevrimdışı zuhal

• Usta Kampanyacı
güle güle kullanın hep aynı modelmi var yoksa değişikmi bende hafta sonu almaya gideceğim

Çevrimdışı Belelek

• Acemi Kampanyacı
  • **
ben buradan kazandım ama izmirde olduğuna dikkat etmemişim. Adımı versem adıma başkası alabilir mi? yani isteyen biri olursa boşa gitmesin hediyeyi istemiyorum alan kişinin olsun.

Çevrimdışı cheryl

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güneşe bakarsan Gölgeleri göremezsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben buradan kazandım ama izmirde olduğuna dikkat etmemişim. Adımı versem adıma başkası alabilir mi? yani isteyen biri olursa boşa gitmesin hediyeyi istemiyorum alan kişinin olsun.
nüfüs cüzdanı istanıyor

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
Bugün gittim aldım. Yönetim ofisini saklamışlar sanki :)

Alışveriş merkezinde Carrefour'un oradan sola doğru dönün, bebek odalarının orada. Zile basın, kapıyı açıyorlar. :)
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2013, 00:01:45 Gönderen: Ozgurky »
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı boncukkedi71

• Acemi Kampanyacı
  • **
ben de bugün kendim ve eşim adına gidip aldım..çok ciciler...almaya değer yani..hala daha form dolduruluyor facebook sayfasında.

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
4 TANE ALDIM CUMARTESİ GÜNÜ MAVİŞEHRDEN

Çevrimdışı BayanProfesor

• Usta Kampanyacı
  • Beynini ''hobi'' olarak kullanan insanlar var.
yarışma paylaşımlarına resmi nerden  ekliyorsunuz? acemi olduğum içinmi bu kutu bende çıkmıyor.ayrıca teşekkür putonuda birşey yayınladığım zaman bende olmuyor
Güneşin batışını romantik sayanlar , doğuşunun aşk olduğunun farkında olmayanlardır....