Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4,5-5 senelik kampanyacıyım ilk kez 14 şubat kampanyalarını pas geçtim toplasan 2 yada 3 kampanyanın çekilişine katılmıştım ..biri de bu polisandıo da olmamış.yani bu sene sevgililer gününde elllerim boş kaldı
ama olsun yakında dünyanın en güzel hediyesi bebişim gelecek o yeter
Hadi bakalım hayırlısıartık her bebişli yarışmada görecez seni galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4,5-5 senelik kampanyacıyım ilk kez 14 şubat kampanyalarını pas geçtim toplasan 2 yada 3 kampanyanın çekilişine katılmıştım ..biri de bu polisandıo da olmamış.yani bu sene sevgililer gününde elllerim boş kaldı
kesinlikletüm bebek bezi,pişik kremi ve bilumum bebek mağazası çekleri
Allah nasip ederse inşallah ... tabi vaktim olur mu bilemiyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4,5-5 senelik kampanyacıyım ilk kez 14 şubat kampanyalarını pas geçtim toplasan 2 yada 3 kampanyanın çekilişine katılmıştım ..biri de bu polisandıo da olmamış.yani bu sene sevgililer gününde elllerim boş kaldı
bebiş ne zaman geliooooo az kaldı demi
pek vaktinin olacagini zannetmiyorum.kendimden biliyorum.oglusum 9aylik simdilerde benim pc actigimi gorunce bana izin vermiyor beyefendi kendi kullanacakmis basliyor klavyede bisiler yapmaya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4,5-5 senelik kampanyacıyım ilk kez 14 şubat kampanyalarını pas geçtim toplasan 2 yada 3 kampanyanın çekilişine katılmıştım ..biri de bu polisandıo da olmamış.yani bu sene sevgililer gününde elllerim boş kaldı
bebiş ne zaman geliooooo az kaldı demi
evet canım günü geldi sayılır.2 gün önce doğumun kapısından döndümbakalım yarın bi daha kontrol var.hanımefendinin keyfini bekliyoruz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpek vaktinin olacagini zannetmiyorum.kendimden biliyorum.oglusum 9aylik simdilerde benim pc actigimi gorunce bana izin vermiyor beyefendi kendi kullanacakmis basliyor klavyede bisiler yapmaya
evet ben de pek sanmıyorum vaktimin olacağını..herkes uykusuz gecelere kendini hazırla diyor.bi de ilk bebeğin tecrübesizliği var tabii çok okumam çok araştırmam lazım. 9 aydır 3 tane gebelik kitabı bitirdim.doğsun bi okadar da bebek büyütme kitabı okurum artık