Ama şunu da söyleyeyim saçma bir yarışma idi. İlk gün herkese sınırsız hak verildi. Sonra günlük en fazla 30 hak. Böyle yarışma mı olur..
MERHABA ARKADAŞIM BEN FATMA NUR AKBALIK ARKADAN ATIP TUTMAK ÇOOOK KOLAY EMİNİM UMARIM YAZDIKLARIMA CEVAP VERİRSİN..

KOPYALADIKLARIMI İYİ OKU

Konuşma başlangıcı: 18 Ocak
10:56
Fatma Nur Akbalık
merhaba arkomen oyuna başladığım ilk günden beri 1. ve 2. sıralarda oynuyordum. fakat birden bire 4. sıraya düştüm. ve hergün oynadığım halde, iyi puan aldığım halde yerimden kıpırdayamadım 4. olarak kaldım. bir hile olduğunu arkadaşlarımızla konuşuyorduk. belliydi bu! HİLEYİ SÖYLİYİM SİZE SON HAKKINIZ KALDIĞINDA SERİ OLARAK SAYFALARI AÇIYORSUNUZ DAHA SONRA BAŞLA KONUMUNA GEÇİYORSUNUZ VE HEPSİNİ BAŞLATIYORSUNUZ BÖYLELİKLE PUANINIZ KATLANIYOR BEN BUGÜN DENEDİM VE MAALESEF OYUN HAKKIM -17 YANİ 17 TANE DAHA FAZLA OYNADIM DİĞER ARKADAŞLARIMDAN... BUNU DENER DENEMEZ DE SİZİNLE PAYLAŞTIM... BENİ DE ELEYEBİLİRBİLİRSİNİZ YETER Kİ HAK EDEN KAZANSIN...
...
18 Ocak
18:05
ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Merhaba Fatma, geri bildirimin için teşekkürler.
VE BU MESAJDAN SONRA YANİ BENİM SAYEMDE TÜM HİLECİLERİ ELEDİLER ADALETLİ OLANLAR YARIŞTI VE KAZANDI KENDİMLE GURUR DUYUYORUM BUNDAN ÖTESİ YOK. VE BEN BUNU HER YERDE PAYLAŞTIM HER YERE YAZDIM VE SEN GELMİŞ BURADA PİŞKİN PİŞKİN HİLE YAPTIĞIMI SAVUNUYORSUN. SENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ AYAĞINA GETİRSİN