Gönderen Konu: Doğuş Çay  (Okunma sayısı 3375 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
Ynt: Doğuş Çay
« Yanıtla #20 : 02 Mart 2013, 10:52:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
2 tane bitki çayı koymuşlar bir kargo poşetinin içine o kadar... sevgililer günü paketiymiş...  >:(

ciddimi  :o o kadar uğraştırıyorlar bide insan en azından siyah çay paketi eklerdi  >:(
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #21 : 02 Mart 2013, 11:02:00 »
2 tane bitki çayı koymuşlar bir kargo poşetinin içine o kadar... sevgililer günü paketiymiş...  >:(

ciddimi  :o o kadar uğraştırıyorlar bide insan en azından siyah çay paketi eklerdi  >:(

poşeti açınca yaşadığım şok  :o ... birde sayfalarında kırmızı güzel bir paket vardı sözde onu yollayacaklardı :))
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı pembe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 02 Mart 2013, 11:02:08 »

siz şakamı diyosunuz bildiğimiz tek kullanımlık 2 tanemi  :o :o :o  ;D ;D ben kazanmadım ama kazansaydım şikayet ederdim dalgamı geçiyonuz diye.

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 02 Mart 2013, 11:08:01 »
hepsi burdada kargo dahil 2,20 tl ve 3 tlden satılıyor  ;D

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #24 : 02 Mart 2013, 11:09:34 »

siz şakamı diyosunuz bildiğimiz tek kullanımlık 2 tanemi  :o :o :o  ;D ;D ben kazanmadım ama kazansaydım şikayet ederdim dalgamı geçiyonuz diye.

hayır o kadar da değil :D

2 tane 20 li bitki çayı. birisi yeşil çay diğeri de mistik çay şeklindeydi. ama yine de şikayeti hak ediyorlardı , görselde gösterdikleri koliyi yollamaları gerekiyordu aslında ama bi yere şikayet etmedim. sadece sayfalarına yazdım ilgilenmediler bile..
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...