geçen bu konuyu açtıktan sonra fragmanı bir daha izledim. filmi aradım forumdan bir arkadaşımız saolsun sayesinde indirip izlemiştim. gerçekten güzel bir film olmuş. gerim gerim geriyor
Melos, kabul ederlerse sana vereceğim.
ankara içinde olsaydı keşke
Melos, kabul ederlerse sana vereceğim.
Teşekkürler Sağalasın

Ama nasıl kabul edecekler
ben de kazanmışıııım

inanamıyorum bayadır bişey kazanmıyodum kazanmışım ama. inşallah gidebilirim şişliye

bakalım daha kesin değil ama korku filmini sinemada izlemeye bayılırım. umarım gidebilirim.
başkasına vermekten bahsetmişsiniz ama başkasına verilebileceğini pek zannetmiyorum, çünkü kimlik ile girilicekmiş sinemaya
İzledim, korkutucu bir film değil. Daha doğrusu sürekli "e hadi birşey olması lazım?" durumu yaratıyor.
Gerçek bir hikayeden alınmış olmasa "bu kadar mı" derdim ama düşününce.. gerçek hayatta dehşet.
Evet izledim hiç kokmadım hatta çok komikti ve çok palavraydı boşa zaman harcadım izleyerek
valla ben de netten baktım böyle ruhani deneyler gibi birşey sanırım. film gibi değil yani. ama yine de gezmeye gitmiş olurum

izleyenler bas bas bağırıyor ama gerginlikten sanıyorum
gittim ve geldim. ama daha önce divx olarak izlemiştim.oradaki filmin sonu ile sinemadaki farklı. 5 dksı kesilmiş farklı bir son var filmde. yaşanmış bir olaya 2 farklı son çok saçma geldi
Türkiye'deki sansürden kaynaklıdır bence..