Gönderen Konu: Filli Boya  (Okunma sayısı 1323 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
Filli Boya
« : 07 Şubat 2013, 15:22:11 »

Aşkı anlatmanın en güzel yolu; En Renkli Sevgililer Günü Mesajı. Siz de uygulamamıza katılıp en güzel Sevgililer Günü mesajınızı yazın, onu mutlu ederken Filli Boya Hediye Sepeti kazanma şansını kaçırmayın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İstekler olanaklarla sınırlıdır. Bilim bana bir şey vermedi ben de kendimi kampanyalara adıyorum.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Filli Boya
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2013, 15:23:37 »
Aşkınızı anlatırken sözlerin yetersiz kaldığı anlar vardır…
İşte o anlar için Filli Boya yepyeni uygulamasıyla karşınızda!
Sevgililer günü mesajınızı en güzel fotoğraflarınızla süsleyin,
sevdiğinize en renkli 14 Şubat sürprizini siz yapın!

İstekler olanaklarla sınırlıdır. Bilim bana bir şey vermedi ben de kendimi kampanyalara adıyorum.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2013, 15:24:41 »
" Filli Boya En Renkli Sevgililer Günü Kampanyası” 06.02.2013 tarihinde başlayacak ve 15.02.2012, saat 17:00de sona erecektir.

Üyelik bilgilerinden erişilerek kazananlara bilgi verilmeye çalışılacaktır. Erişimin sağlanamaması ihtimaline karşın katılanların kampanya sonuçlarını siteden takip etmeleri önerilir.

Kampanya’ya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi üzerinden “Filli Boya hayran” sayfasına ad, soyad, e-mail, il, ilçe, telefon, bilgileri ile kayıt formunu eksiksiz doldurup uygulamada yer alan renkli aşk mesajını hazırlayanlar katılacaktır. Formu doldurup, mesajını hazırlayan her kişi 1 çekiliş hakkı kazanır.
Kampanyada 14 kişi Filli boya hediye sepeti ("Ödül") kazanacaktır. Hediye sepetinde 1 adet Coloration Limited Edition CD, 1 adet pelüş fil, 1 adet fil anahtarlık, 1 adet kalp yastık, 1 kutu kalp çikolata yer alacaktır.

Her katılımcının bir tek Ödül kazanma hakkı vardır.

Uygulamaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Ticari bir koşul yoktur.

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2013, 19:30:12 »
Geçen yarışmadan kazandıklarımız için aramadılar daha, sözde dün herkese ulaşacaklardı.
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı kabace

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2013, 10:43:23 »
UYGULAMA HATA VERİYOR.